• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

19.07.2020

20:27

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 121! Crni pobedio koronu! Imamo negativan test, a sad nastavljamo desant na kilograme!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 121! Crni pobedio koronu! Imamo negativan test, a sad nastavljamo desant na kilograme!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, prethodne nedelje su bile izuzetno teške. Kao što znate borio sam se sa virusom, bio dve nedelje u karantinu, imao visoku temperaturu i kašljao. Sve to vreme nisam mogao ni da se najvernije pridržavam dijete jer su lekari savetovali da moram “dobro” da se hranim, ni da imam fizičke aktivnosti jer sam bio prikovan za krevet, pa sam izgubio samo dva kilograma. Zasigurno najteži period ove naše “Dijete u doba korone”

Ono što je dobro je da mi je napokon stigao negativan test na koronavirus. Da li sam ga imao ili nisam, ostaće enigma, jer i sami lekari priznaju da testovi često daju pogrešne rezultate, ali je bitno da je meni bolje, da imam manju temperaturu i da manje kašljem. Ako je verovati doktorima ovo je mogla biti i virusna upala pluća, groznica Zapadnog Nila, H1N1, mačja groznica, pa čak i sida, ali ko će sada pohvatati sve to.

Bilo kako bilo, šta god me je napalo, uspešno sam ga savladao i to najviše zahvaljujući činjenici da se mesecima hranim zdravo, da treniram i da sam izgubio ovako veliki broj kilograma. Verujte mi da bi ona metamorfna masa od 152 kilograma sa početka “čelendža” sigurno završila u bolnici i veliko je pitanje da li bi pobedila u borbi sa ovim virusom. 


Sutra se napokon vraćam na posao i koliko toliko normalnom načinu života. Svestan sam da još uvek nisam potpuno zdrav ali ću se paziti i nadam se da ću do kraja nedelje biti bez ikakvih simptoma i tegoba i da ću moći maksimalno da se posvetim dijeti i treninzima. Iskreno jedva čekam da ponovo punom parom krene ”desant na kilograme” i da napokon izvojevamo dugo očekivanu pobedu.


Što se vas tiče dragi moji, na prvom mestu čuvajte zdravlje jer vidite koliko je nezgodno kada se ono izgubi. Svi koji ste zdravi nastavite da se pridržavate pravila u ishrani i da trenirate što više. Ovo je rat u kome sigurno mi pobeđujemo samo nikada ne smemo da odustamo ili da se predamo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 115! Ima li šta gore od PCR testa! Crni ekskluzivno opisuje sve nelagodnosti testa na koronavirus! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 115! Ima li šta gore od PCR testa! Crni ekskluzivno opisuje sve nelagodnosti testa na koronavirus! (VIDEO)

Dragi moji gurmani I gurmanke, debelići I debelice I svi vi koji me pratite jer vam je zanimljivo iako ste mršavi I lepo građeni, moja borba sa nepoznatim neprijateljem još uvek traje. Pošto iz zdravstvenih razloga ne mogu da vam pričam o “Crni dijeti” niti o fizičkoj aktivnosti I treningu odlučio sam da vam ekskluzivno otkrijem svoja iskustva sa PCR testiranja na koronavirus

13.07.2020

19:41

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17