• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

29.07.2020

14:44

Telekom Srbija postao partner kompanije Spotify

Društvo

Telekom Srbija postao partner kompanije Spotify

Podeli vest

Spotify, najpopularniji svetski muzički striming servis, od 15. jula besplatno je dostupan svim korisnicima u Srbiji. Potpuno lokalizovana Spotify platforma pruža najbolje iskustvo slušanja lokalne i međunarodne muzike od preko 50 miliona numera i više od milion podkasta. Ovaj digitalni servis ljudima olakšava da muzikom isprate svaki trenutak svog života, dok vežbaju, kuvaju, dok se zabavljaju ili uče, gde god da se nalaze.

Spotify je zaključio partnerstva sa ograničenim brojem brendova u regionu, a jedan od partnera je i Telekom Srbija.Tim povodom, Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, izjavio je: „Kao vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu, iskreno smo uzbuđeni činjenicom da smo postali partneri kompanije Spotify prilikom lansiranja njihove usluge na Balkanu! Spotify je najveći i najbrže rastući muzički servis te vrste i srećni smo što je od sada dostupan i na Balkanu, te se radujemo ovom partnerstvu!“

Ističući zadovoljstvo dolaskom Spotify na regionalno tržište, Marco Bertozzi, potpredsednik, šef Spotify Sektora za EMEA i Multi-Market prodaju oglasnog prostora, dodao je:„Naša posvećenost istraživanju i personalizaciji pomogla nam je da uspostavimo odnos sa milionima ljudi širom sveta i da zauzvrat stvorimo veze između brendova i naših korisnika. Uzbuđeni smo što možemo da otvorimo vrata za brendove i oglašivače u Srbiji, da iskoristimo naše striming podatke i inovativne formate reklama kako bismo se povezali sa slušaocima.”

Spotify je zauvek transformisao način slušanja muzike kada je lansiran u Švedskoj 2008. godine. Danas je najpopularniji globalni audio striming servis sa pretplatomodpreko 286 miliona korisnika, uključujući 130 miliona pretplatnika na 92 tržišta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija