• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

01.08.2020

21:31

BEBA NIJE MOGLA DA SAČEKA! Trudna državljanka Tunisa došla na aerodrom "Nikola Tesla", pa se tu PORODILA!

Društvo

BEBA NIJE MOGLA DA SAČEKA! Trudna državljanka Tunisa došla na aerodrom "Nikola Tesla", pa se tu PORODILA!

Podeli vest

Državljanka Tunisa porodila se danas oko 18.30 na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Kako prenose mediji, ona je na aerodrom došla da sačeka putnika iz inostranstva, ali je iznenada počela da ima kontrakcije

Lekari iz ambulante na aerodromu doprineli su da porođaj prođe u najboljem redu i Tunišanka je na svet donela zdravog dečaka.

Informaciju o nesvakidašnjem porođaju potvrdili su za medije iz Hitne pomoći, koji su preuzeli porodilju i bebu sa posteljicom i prevezli je u GAK "Narodni front", gde je okončan porođaj.

Izvor iz Narodnog fronta rekao je za medije da je pacijentkinja zbrinuta u toj ustanovi i da nem nikakvih komplikacija.

 

 

- Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe, svesna je i komunicira na engleskom jeziku - rekao je izvor za medije koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, slična situacija dogodila se prošlog meseca kada se jedna trudnica porodila u automobilu što je izazvalo saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu u Beogradu.

- Majci je ovo bio prvi porođaj. Majka je mlada, ima 20 godina, a na svet je donela devojčicu tešku 2.950 grama. I majka i beba su dobro, zbrinute su u našem porodilištu - rekao je tada za medije direktor Višegradske Aleksandar Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

ОПЕТ новинар има проблем са правописом,Тунижанка а НЕ Тунишанка!!!Како Вам не пара уши........

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija