• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

08.08.2020

20:33

VELIKA ČAST! Ministru Vulinu uručeno priznanje "ČOVEK MEĐU LJUDIMA!

Društvo

VELIKA ČAST! Ministru Vulinu uručeno priznanje "ČOVEK MEĐU LJUDIMA!

Podeli vest

Ministru odbrane i predsedniku Radne grupe za mešovite migracije, Aleksandru Vulinu, danas je uručeno priznanje "Čovek među ljudima'' Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije

Priznanje, koje se prvi put dodeljuje ličnosti koja nije pripadnik Komesarijata, ministru Vulinu uručio je komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić tokom obilaska Prihvatnog centra za migrante u Obrenovcu.

Vulin je istakao da je za njega velika čast što je dobio priznanje "Čovek među ljudima" i što je prvi koji je to priznanje dobio, a da nije pripadnik Komesarijata za izbeglice i migracije.

Cucić je istakao da je velika stvar kada godinama, malo, ali veoma opterećeno preduzeće kao što je Komesarijat za izbeglice, ima podršku čoveka koji bez obzira u kojoj je instituciji i dužnosti, ima dobar i pošten osećaj za to kako treba odgovoriti na nebrojene izazove u prethodnih nekoliko godina.

ČAK I KADA SU UHVAĆENI U LAŽI, ONI I DALJE NASTAVLJAJU DA LAŽU Vulin: Tadić svoju politiku nije promenio, nekada se izvinjavao Hrvatima, a danas pljuje Srbiju u Bakuu

Cucić je rekao da je Vulin priznanje zaslužio svojim ukupnim delovanjem.

Posebno je istakao izuzetnu saradnju sa Ministarstvom odbrane, dodajući i da je malo jedinica u Vojsci Srbije sa kojima nisu sarađivali u prethodnom periodu.

- Postoje tri stvari koje nikad nisu osporili Srbiji, a jedna od njih za koju nam 'skidaju kapu' je upravljanje migrantskom krizom, a Aleksandar Vulin je predsednik te Radne grupe, što samo po sebi govori koliko i na koji način se posvetio i koliko je uspešan u tome - zaključio je Cucić, a navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija