• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

09.08.2020

18:22

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 142! Totalna transformacija! Crni se napokon doveo u red!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 142! Totalna transformacija! Crni se napokon doveo u red!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, napokon izgledam kao čovek. Nakon gotovo dva meseca tokom kojih zbog "više sile" nisam mogao kod frizera, najzad sam se ošišao. Uz to pošto ne volim da se brijem, konačno sam se nakanio i to da uradim. I nećete verovati, nakon samo sat vremena sam izgledao kao potpuno drugi čovek. Ako pogledate video koji je uz tekst i dobro osmotrite mene tu i mene na početku ovog "čelendža" videćete da su to praktično "dva čoveka". Treći čovek će biti onaj na kraju cele ove priče i tek tada ću biti u potpunosti zadovoljan

Javio sam vam se da vam se pohvalim, ali i da vam se zahvalim što ste me kao i moji prijatelji i saradnici svakodnevno kritikovali da sam neošišan i neobrijan i govorili mi kako je to neuredno. Iskreno upao sam u takvu neku letargičnu fazu da se ja sam sigurno ne bih doveo u red još mesec dana. A kao što smo već ranije pričali izuzetno je bitno da budemo uredno potšišani i obrijani jer tako najbolje vidimo koliko smo smršali, koliko više nismo naduveni i podbuli i koliko bolje izgledamo.

Kao i uvek vikendom, neću vam puno dosađivati, samo želim da vas pozovem da ove sunčane slobodne dane posvetite fizičkoj aktivnosti na otvorenom. Izaberite šta volite, da li šumu, da li izletište, da li pored reke, nije ni bitno, ali nemojte tamo da jedete i pijete nego hodajte, trčite, vežbajte...

Ako ste u nekom društvu, ne moraju ljudi uvek da se druže uz pivo, možete da odigrate fudbal ili košarku. Sve u svemu fizička aktivnost nam je sada neophodna uz režim ishrane koji se već podrazumeva. Idemo dalje, na dobrom smo putu, i garantujem vam da ćemo uskoro izvojevati konačnu pobedu nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću. Samo ne smemo ni da pomislimo na odustajanje, jer to nikada nije bila i nikada neće biti opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija