• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

10.08.2020

14:33

DOKTOR NESTOROVIĆ PONOVO UZBUNIO MEDIJE! O ovoj fotografiji svi bruje, PIRAMIDOM PROTIV KORONE?! (FOTO)

Društvo

DOKTOR NESTOROVIĆ PONOVO UZBUNIO MEDIJE! O ovoj fotografiji svi bruje, PIRAMIDOM PROTIV KORONE?! (FOTO)

Podeli vest

Poznati pulmolog Branimir Nestorović ponovo je iznenadio potezom. Najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu odjeknule su društvenim mrežama

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu "biopiramidu orgonit", za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

- Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korišćenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posledica već nastalih bolesti, što podrazumeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića - objavila je Domonji.

Foto: printscreen facebook

- Bolje sprečiti nego lečiti! Biopiramida Eko San orgonit deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i koronavirusa - navela je ona uz broj telefona na koji se ovaj "lek za sve" može poručiti.

 

 

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti. Naročito ako imamo u vidu da je ceo slučaj poprilično privukao pažnju.

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Orgon predstavlja životnu energiju. To je "stvarna, fizička energija koja nas okružuje i isijava iz svih živih bića, kao i iz svih neorganskih materijala". Orgoniti su specijalni uređaji koji su napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Služe da prikupljaju negativnu orgonsku energiju koja je najčešće produkt električnih uređaja, transformišu je i sa svoje gornje strane emituju orgonsku energiju koja je, kako kažu, korisna i lekovita.



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

O da... ne znam šta je ali ovo ga opet - ingeniozni dr Nestorović. Čovek deli "savete" šakom i kapom. Eto, od nesebične preporuke da se masovno izaražavamo sa corana virusom i napunimo bolnice pacijentima na respiratorima i ažuriramo mrtve po srbijanskim grobljima od istog, sada je prešao na laganu komercijalu _ talismane, vudu i egipatsku piramidalnu magiju. Verbalne putešestvije ovog ležernog šarlataba se nastavlja, pa ga očekujem na reklami za iskorišćene pelene i prezervative, savete kako nositi gaće duže od mesec dana a ne oprati iste... Logoreja je čudo!

kiza

pre 3 godine

Prvo izleči dece od bolesti pluća koliko i on (ili bar 10%) pa onda kretenu nešto pričaj. Sve moj do mojega. Komunjaro odj.bi

Aca

pre 3 godine

Samo u srbiji ovakvi šarlatani mogu da budu poznati ,čuveni,legendarni itd .alo bre ovoga ste stavili da bude u kriznom štabu pa ovaj może pod ruku sa onim nadrilekarom pod mač bato čije smo kolumne imali čast da čitamo u informeru

Spasko Imanjic

pre 3 godine

znaci , genetski prioritetno strucno drustvo , Nestorowitz , Abramowitz , Dr. Glaxo Konitz a i Vutzitz u prevodu znaci Wolfowitz , bankarski sistem je to , trebalo bi nesto prodati srpskom narodu , kao ono nijedan narod nije tako skupo platio svoju slobodu pa onda ide odmah reklamiranje kupite nase majice i uplatite nam preko americkog Paypala , pa eto El Solomon Musk je sigurno solomonista koji privatizovao Teslu , no , nasli ste opet neki rothschildov jevrejski proizvod da prodajete celom svetu , ali pazi ti pricu , americki jevreji su bombardovali srpsku decu i slavili oluju sa nacistima , i Kuracdjordjewitz je tu sa engleskog rimskosolomonskog pedofilskog dvorca na Dedinju a i kruna na zastavi nije srpski simbol nego solomonskojevrejski kao i Solomonov Hram na Devicanskim Ostrvima kod klintonovih poznatih jevreja Epstajna i Vajnstajna koji siluju decu . ali hajde da zaboravimo na to i to sto je Leopoldova brizelska kancelarija opljackala evropske gradjane za 2000 milijardi pa jos pljacka 100 milijardi preko rothschildovih klimatskih promena , ali i vratimo se na nasu temu i komercijalne proizvode , to su faraonske piramide koje su bile genetski preporucene da koriste robove , protiv radijacije cuvaju prirodu i okolinu , lece od svega , ali patentovao ih je Wilhelm Rajh koji je bio jevrej i najveci protivnik Hitlera , a Hitler stvarao babilonsko-rimsko-jezuitsko-solomonske piramide , prvi, drugi , treci , cetvrti rajh , pa kada su Ujedinjeni Robovlasnici provalili da su ih stanovnici planete provalili onda su Ujedinjeni Robovlasnici i njihovi ostali dvorski genetsko preporuceni okrunjeni rothshcildovi pedofili financirali naciste , rasiste , kuklux klanove , cetnike , ustashe i okupirali Kosovo , Crnu Goru , ubili novinara Khashogija i uhapsili Juliana Asange i onda bacili virus na celo covecantsvo . Hajde porobljeni narode , kupite nase majice i piramide , piramidice . Narode , uzivajte u strahu od mocnika , kupite nase majice i piramidice , nase piramidice se posebne , genetski prioritetni naucnik ih je izmislio , saudijski haremovski faraon robovlasnik koji zivi u piramidama i koji je umislio da je genetski da bude bog , kupite nase majice plus piramidice , piramidice ca vas spasiti. U prodavnici cuda se idejno ubijaju od posla stalno radeci .

Ljube

pre 3 godine

Jedno sigurno znamo ,pametnom dosta ,,kako tada Hitler nije dozvoljavao harmoniju u zivotu mnogim narodima ,tako i u ovo vreme novi Hitleri satiru ovaj svet . Iste ideologije ,isti igraci ,iste metode .Mengele nije pobegao i preveden u Srbiji ,Rusiji , Peru ,Kubi ...vec u Ameriku .A ljudini kao sto je Nestorovic ,svako dobro u zivotu .

rr

pre 3 godine

Piramida je satanisticki simbol, raspitajte se o tome, piramidu rukama pokazuju clanovi satanistickih drustava, ima o tome jos materijala moze se naci na internetu svako moze da nadje.Nestorovic je dosao u kontakt sa satanozmom preko svoje bivse devojke koja se sama bavila parapsihologijom i ,,razgovarala je sa duhovima" - i o ovome je sam Nestorovic govorio.

Dokle vise

pre 3 godine

Postoji li neko ko bi ovog posrnulog coveka mogao da vrati u normalu? Ono izlupavanje dosad jos je nekako i moglo da se proguta i otpise na "prolupalost", ali ovo je vec REKLAMIRANJE NADRILEKARSTVA, a protiv toga, cak i u posrnuloj Srbiji, postoje i neki zakoni, zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija