• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2020

08:31

"16 KILA PARADAJZA I 47 PAŠTETA - OPAAA, KOMŠO, CRNA GORA?" Srbi opet mogu na crnogorsko more, a njihove reakcije su URNEBESNE

Društvo

"16 KILA PARADAJZA I 47 PAŠTETA - OPAAA, KOMŠO, CRNA GORA?" Srbi opet mogu na crnogorsko more, a njihove reakcije su URNEBESNE

Podeli vest

Nadležni u Crnoj Gori objavili su juče vest koju su mnogi u našoj zemlji čekali još od maja - granica između ove dve otvorena je danas.

Prema najavama tamošnjeg direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugoše, za ulazak građana u Crnu Goru  će biti potreban negativan test ne stariji od 72 sata, koji je izdat od registrovane laboratorije, a uslov je i da u periodu od 15 dana pre ulaska u Crnu Goru građani nisu boravili u nekoj od država iz kojih nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

CG PORTALI ZATRPANI KOMENTARIMA OGORČENIH GRAĐANA: PRPA! PROVIDNO! IZBORI NAM STIŽU! Narod prozreo šta stoji iza Milove odluke o OTVARANJU GRANICE SA SRBIJOM!

Skoro tri meseca, animozitet koji je zavladao između Srbije i Crne Gore, započet prvo napadom na imovinu SPC, a onda zapečaćen zabranom ulaska, ljudi su ispoljavali tamo gde im je bilo najlakše - na društvenim mrežama.


U ovoj virtuelnoj kafani tako nije mogla da prođe nezapaženo ni najnovija vest - opet možemo na crnogorsko more. Pljuštale su reakcije, a mi vam u nastavku donosimo najzanimljivije.

Foto: Reuters

 

*Srećno otvaranje granice između Srbije i Crne Gore svima koji slave

* Bebo, jesi ti Crna Gora jer ne znaš više za granice?


* Sutra Crna Gora otvara granicu sa Srbijom. Možemo odahnuti od fotografija sa Golubca, Srebrnog jezera, Uvca... Vraćaju se standardne nogice na plaži 

*16 kila paradajza i 47 konzervi paštete 
- opaaaaa komšo , Crna Gora

*Naslov - "Crna Gora sutra otvara granice za Srbiju".

Neka gore Budva i Torlak!


* Otvorene granice sa Crnom Gorom, za ulazak potreban negativan SPC test

*Otvorene granice između #Srbija i #CrnaGora
“Ipak nije toliko prljavo crnogorsko more, mogu se malo brćnut”

* Milo otvora granice, meni danas poslednji dan odmora 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 3 godine

Ma ni sledece, a ni posle toga... Koji ce mi k.....!!! Odjebali ih Rusija, Zimbabwe, EU pa se setili Srbije da na njoj vade propalu sezonu.

Marcco

pre 3 godine

Ako je neko spreman da stane u red za Covid19 test, među ljudima od kojih neko sigurno ima koronu jer ne idu svi na test jer su željni slane vode, srećan mu put.

Vesna

pre 3 godine

Za svojih 5o i kusur god.,nekoliko puta sam letovala u CG.Nikada nisam bila zadovoljna smestajem,higijenom i ljubaznoscu.Jedne god. smo svi zavrsili na infuzijiDo tada sam godisnje isla na Hrvatsko primorje,koje je i danas prelepo,ali mi ne pada na pamet da idem.Tek mi sada nije na pameti da letujem negde,gde smo nepozeljni,gde su neljubazni i gde higijena nije ni u malom mozgu.Srbija,Grcka,Egipat i Albanija koja je egzoticno otkrovenje,destinacije na kojima sam odmorila i dusu i telo.Mislim da je Milo napravio " mali " politicki zaje*, pa bi sada da se vadi.Kod dece ce verovatno proci,kod nas "matoraca" tesko.

Dragy

pre 3 godine

Ma ko će, posle svega, još ići u Crnu goru?? A i zašto bi? Kada u Srbiji ima toliko lepih i dobrih mesta za kvalitetan odmor!!

yohar

pre 3 godine

ma vi ste lud narod sto ides ako nosis paradaj sjedi kod kuce

zoki

pre 3 godine

Kasno je za crnu goru . Vec smo u Turskoj za 499 € 10 dana all-in . Jedi koliko hoces , pij koliko hoces - bas je Super

(ANKETA) DA LI BISTE, POSLE SVEGA, NA MORE U CRNU GORU?
Društvo

(ANKETA) DA LI BISTE, POSLE SVEGA, NA MORE U CRNU GORU?

Snishodljiva i umnopotcenjivačka odluga Mila Đukanovića da polovinom avgusta dozvoli ulazak državljana Srbije u Crnu Goru glavna je vest ovog jutra u čitavom regionu. Mi vas pitamo, da li ćete ove godine letovati u Crnoj Gori posle svega što je prethodilo

14.08.2020

11:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija