• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

15.08.2020

12:06

VAŽNO! Ako imate ovaj test, nećete moći da uđete u Crnu Goru - DOBRO OBRATITE PAŽNJU, EVO OKO ČEGA JE NASTALA ZABUNA

Društvo

VAŽNO! Ako imate ovaj test, nećete moći da uđete u Crnu Goru - DOBRO OBRATITE PAŽNJU, EVO OKO ČEGA JE NASTALA ZABUNA

Podeli vest

Za prvih 12 sati od otvaranja granica iz Srbije u Crnu Goru prošlo je oko 40 putničkih vozila. Tokom dana povećan je intenzitet saobraćaja na ovoj deonici.

Najviše zabune prilikom prelaska granice prvog dana, uneli su brzi testovi negativni na koronavirus, jer oni nisu dovoljni kako bi se iz Srbije prešlo u Crnu Goru.

Da bi naši državljani prešli granicu potrebno je da imaju negativan PCR test ili pozitivan ELISA test koji podrazumeva da je ta osoba već preležala koronu.

Foto: RINA

 

Ceh neznanju najpre je platio Beograđanin, Đorđe Vučković, koji je jutros vraćen sa granice u Dobrakovu jer je imao samo brzi negativni test.

Takav  test do noćas je važio samo za bosanske državljane, međutim i njima je od danas potreban pozitivan ELISA test kako bi ušli u Crnu Goru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Isto mora da važi i za državljane "ekološke", bez povlastica što je njima omogućeno da imaju dvojna državljastva i da budu građani višeg reda.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija