• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/objektiv

21.08.2020

09:07

DOKTOR NESTOVIĆ SE VRATIO JAČI NEGO IKADA! Fejsbuk gori od ove objave, a brojka sve govori! (FOTO)

Društvo

DOKTOR NESTOVIĆ SE VRATIO JAČI NEGO IKADA! Fejsbuk gori od ove objave, a brojka sve govori! (FOTO)

Podeli vest

Iako se već neko vreme ne pojavljuje u medijima i na konferencijama Kriznog štaba, profesor je na Fejsbuku dobio klub obožavalaca

Profesor dr Branimir Nestorović oduvek je izazivao reakcije u javnosti.

Iako se već neko vreme ne pojavljuje u medijima i na konferencijama Kriznog štaba, profesor je na Fejsbuku dobio klub obožavalaca, a broj ljudi koji ga podržavaju sve je veći.

Foto: Printskrin Facebook

Reč je o grupi “Poštovaoci lika i dela dr Branimira Nestorovića” koja je osnovana pre nešto više od mesec dana i do sada je prikupila više od 10.500 članova ove društvene mreže.

“Ovo je grupa posvećena istaknutom stručnjaku dr Branimiru Nestoroviću. Ako ne spadate u obožavaoce, molimo vas da se tornjate odavde. Hvala na razumevanju”, stoji u opisu ove grupe.

BONUS VIDEO:

NESTOROVIĆEV NOVI BISER! Ponovo čitamo o ubistvima kao u dobra stara vremena

NESTOROVIĆ NE DA NA NOVAKA! Đoković je sjajan momak! Redovno pomaže ljudima na Kosovu, ali se ne slika!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Čovek je legenda, jer ima svoj stav koji nije podložan promenama u zavisnosti kako vetar duva, već samo ako postoje dobri argumenti. Baš to je ono što narod voli u ovom sumornom svetu gde je sve više beskičmenjaštva i nesoja! Ovakvi ljudi, kao Dr. Nestorović daju neku nadu ljudima da nije sve tako crno i zato su popularni!

Vlado

pre 3 godine

Da, narod voli bajke, piramide i put u budućnost. Sve voli samo da ne uključuje mozak, jer je to najteže.

Ja

pre 3 godine

Njubaro pa on je govorio da je virus smesan, pa da nije, pa da jeste. Covek prica ono sto vi njubovi niskointeligentni hocete da cujete.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Tako je to u životu; neko voli popa, neko popadiju a neko popovu kćerku. U slučaju dr Nestorovića, situacija pomalo izmiče kontroli, jer je isti dobio - poštovaoce lika i djela (znači nisu dela nego djela). Za nas informisane (a ne informirane), smatramo da treba poraditi i na klubu "Taze zaraženih od covida 19 po pruporuci dr Nestorovića", pa u okviru istoga napraviti nekoliko grupa: Oni u samoizolaciji, oni u karantinu, oni na bolničkom lečenju i njegovi "najtvrdji" fanovi - na respiratorima; oni što su nažalost preminuli od corone, a po preporuci Nestorovića, ne mogu za sada ništa ali sam siguran da ga željno oćekaju na onom svetu. I tako TO... zemaljski dani teku, a osmeh pun optimizma doktora Nestorovića širi se na sve strane. To be continue...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija