• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.09.2020

09:12

PACIJENT IMA 22 GODINE I U VEOMA JE TEŠKOM STANJU Doktor Savić obelodanio uznemirujuće podatke iz bolnice u Beogradu

Društvo

PACIJENT IMA 22 GODINE I U VEOMA JE TEŠKOM STANJU Doktor Savić obelodanio uznemirujuće podatke iz bolnice u Beogradu

Podeli vest

U kovid bolnici KBC Dragiša Mišović u Beogradu uglavnom su pacijenti stariji od 70 godina, ali tu je i jedna osoba od 22 godine, koja je u veoma teškom stanju.


Lekari su zabrinuti i nadaju se da će uskoro moći da se vrate na redovan režim rada, onoliko koliko uslovi to budu dozvoljavali, izjavio je dr Predrag Savić, pomoćnik direktora te ustanove.

KBC ZEMUN IZLAZI IZ KOVID SISTEMA, pacijenti će danas i sutra biti prebačeni u Arenu, KBC Bežanijska kosa i Dr Dragiša Mišović



U KBC Dragiša Mišović trenutno je 70 pacijenata. Više od 20 ih je u teškom oštem stanju, a 10 na intenzivnom lečenju. Od toga, četiri pacijenta su intubirana.

Predrag Savić je za RTS rekao da još nema pacijenata koji se očekuju s letovanja i da je uglavnom reč o pacijentima koji su se zarazili u zemlji.

Foto: Tanjug

 



Podseća da je KBC "Dragiša Mišović" isključivo kovid bolnica, ali da ginekologija zbrinjava i nekovid pacijente.

Ukazuje i da je ta ustanova, pored Infektivne klinike i KBC Bežanijska kosa, trenutno jedina koja zbrinjava kovid pacijente i da je broj obolelih u poslednjih mesec dana na istom nivou.

Savić je rekao da lekari u Mišoviću nisu primetili rasterećenje koje su doživele druge bolnice, ali da pokušavaju da odmore ljude.

BONUS VIDEO:

POSLE 8 DECENIJA PRVI AVION SLETEO NA GORSKI AERODROM GALOVIĆI!

EKSKLUZIVNO! SAMO U INFORMERU! Đani Ćurčić petkom najavljuje fudbalski vikend! SVE ĆE DA GORI!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija