• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2020

09:05

DOKTOR KON PONOVO DIGAO SRBIJU NA NOGE! Objavio novo upozorenje, evo o čemu je reč

Društvo

DOKTOR KON PONOVO DIGAO SRBIJU NA NOGE! Objavio novo upozorenje, evo o čemu je reč

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon ponovo se oglasio povodom aktuelne epidemiološke situacije.

- Treba da se odlučimo... Da li su nam važnija masovna veselja ili da držimo zajedno epidemiju pod kontrolom... Da li je značajnije da organizatori svadbi, muzičari, prodavci venčanica uspešno rade, da sportski navijači prisustvuju utakmicama, da li su nam važniji masovni skupovi i razni događaji koje volimo i u kojima uživamo ili su nam važniji životi ljudi I čuvanje zdravstvenog sistema Srbije? Da li su nam putovanja važnija od zdravstvene bezbednosti? Da li i kada je besmisleno rizikovati zbog okupljanja koja se danas mogu uz malo više volje bezbedno i jeftinije organizovati online (kongresi, konferencije)? Da li smo u stanju da se kao društvo još više adaptiramo, da država pomogne i onima kojima do sada nije, a objektivno ne mogu zbog epidemije da rade?  - napisao je Kon na Fejsbuku i nastavio:

Foto: Tanjug

 

PEVAČICA ODGOVORILA DOKTORU KONU! U jutarnjem programu izgovorila ŠOK REČENICU


- Treba da se odlučimo, da li je teže sprovesti mere obaveznog nošenja maski ili svakodnevno sahranjivati preminule od COVID-19...
A mogli bi zajedno uz mnogo više razumevanja i solidarnosti samo striktnim sprovođenjem mera da sprečimo razornost još jednog talasa, pika, povećanja. Da ga bar značajno oslabimo... Zaista zavisi od svih nas.
I to neće rešiti pojedinci, vlada, predsednik... Svi su samo u prilici da pokazuju put, traže i pronalaze izlaz, a rezultat dolazi samo sa postojanjem razumevanja i solidarnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija