• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

15.09.2020

19:30

(ANKETA/VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 178! Danas samo za vas anketa “Odlučite kako će Crni da izgleda u budućnosti”!

Društvo

(ANKETA/VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 178! Danas samo za vas anketa “Odlučite kako će Crni da izgleda u budućnosti”!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, ne odmaramo ni tokom odmora. S obzirom da nam vreme ide na ruku I da je još uvek sunčano I toplo moramo maksimalno da se potrudimo da ove dane iskoristimo za fizičku aktivnost I treninge

Svestan sam da niste svi na odmoru kao ja pa da imate ceo bogovetni dan da trenirate, ali postoji više vrsta rekreacije na otvorenom koja je pogodna u raznim periodima dana i u koju svako može da se uklopi. Ko je mnogo zauzet može da šeta do posla I od posla I uz to da ujutru ili uveče nađe vremena za neke vežbe ili plivanje na bazenu. Ko ima nešto više slobodnog vremena može brzo da hoda neku dužu relaciju ili da trči a u drugom delu dana da radi vežbe. Koliko god ste zauzeti sve je moguće I ostvarivo samo ako imate volju.

U svakom slučaju moramo da se potrudimo da budemo maksimalno fizički aktivni na otvorenom jer uprkos dobrim vremenskim prilikama one neće trajati doveka. Iskreno voleo bih da ovo leto traje do sledećeg, da kap kiše ne vidimo do novembra ili decembra ali to prosto nije realno. Klima je takva kakva je, dani na kalendaru prolaze, godišnja doba se menjaju I pre ili kasnije će doći hladni, kišoviti, pa I snežni dani a tada će nam verujte mi biti mnogo, mnogo teže. Jedino na šta sada treba da pazite je visoka koncentracija ambrozije koja može da nam napravi brojne probleme I alergičnim I potpuno zdravim ljudima I zato savetujem da nastavite da nosite masku.

Idemo dalje samo jako napred. Poštujemo pravila u ishrani I koristimo ovo lepo vreme da što više treniramo na otvorenom. Ide nam odlično, sve bolje I bolje izgledamo I na odličnom smo putu do konačne pobede nad masnim naslagama, suvišnjim kilogramima I gojaznošću koja je izuzetno opasna I podmukla bolest. Sada nas ništa ne može zaustaviti a jedino što nikako ne smemo je da odustanemo ili posustanemo, što za nas valjda nikada nije bila I nikada neće biti opcija.

Ps. I još jedna stvar, pošto je nemali broj vas putem društvenih mreža insistirao da promenim nešto u svom izgledu, preciznije da pustim brkove, uslišio sam vam želju. Međutim, s obzirom da se meni nimalo ne dopada da ostatak života provedem kao Musa Kesedžija, odlučio sam da organizujem glasanje. U narednih nekoliko dana ćete u anketi ispod tekstova, kao I na moj mejl aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk naloga Aleksandar Crnomarković, moći da glasate za to da li da mi ostanu brkovi ili da ih obrijem. Kako vi odlučite tako će I biti…


Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija