• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

21.09.2020

15:15

OPLJAČKANI KOSTIĆI IZ GRAČANICE! Lopovi ušli kroz prozor, odneli novac!

Društvo

OPLJAČKANI KOSTIĆI IZ GRAČANICE! Lopovi ušli kroz prozor, odneli novac!

Podeli vest

Nepoznati lopovi opljačkali su porodičnu kuću bračnog para Kostić iz Gračanice iz koje su odneli novac

 

Pljačka se dogodila sinoć dok vlasnici nisu bili kod kuće. Lopovi su, najverovatnije, sačekali da Kostići izađu iz domaćinstva.

Foto: Informer/Zoran Kostić

- Oko deset uveče vratili smo se kući i zatekli uključena svetla. Prozor je bio odvaljen. Ispreturali su stvari tražeći novac i nakit. Odneli su nešto novca, a nakit nisu pronašli - kaže za Informer vlasnik kuće Zoran Kostić.

Foto: Informer/Zoran Kostić

Njegova supruga Ana kaže da se prepala kada je videla da su lopovi provalili u kuću i da zbog stresa nije mogla da spava cele noći.

- Tresla sam se kao prut. Uplašena sam, situacija nije prijatna - kazala je ona.

Foto: Informer/Zoran Kostić

Policija je obavila uviđaj i, kako su nam Kostići kazali, na više mesta u kući pronađeni su otisci koji ne pripadaju ukućanima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija