• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.09.2020

14:31

VANREDNO STANJE OD 1. OKTOBRA?! Oglasili se i članovi kriznog štaba!

Društvo

VANREDNO STANJE OD 1. OKTOBRA?! Oglasili se i članovi kriznog štaba!

Podeli vest

Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi prvog oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić jutros je izjavio kako poseduje informaciju da se kao datum uvođenja vanrednog stanja pominje 1. oktobar", kao i da u prilog tome ide "to što su profesor Branislav Tiodorović pre sedam dana i dr Predrag Kon pre tri dana najavili moguće vanredno stanje".

Foto: Marko Đoković

Član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević odbacila je za nova.rs mogućnost uvodjenja vanrednog stanja prvog oktobra.

- Ništa o tome nisam čula, to je dezinformacija - kazala je Kisić Tepavčević.

Uvođenje vanrednog stanja demantovao je i dr Branislav Tiodorović.

- To je ortodoksna glupost koju nije niko pominjao osim budala - rekao je Tiodorović za nova.rs.

Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović rekao je danas da bi uvodjenje vanrednog stanja bilo "besmisleno", kao i da je to bilo nepotrebno i u martu ove godine.

 

BONUS VIDEO

MUKA VAM JE OD SVEGA NA OVOJ PLANETI? Dobrodošli na ASGARDIU!

DOŽIVLJAJ IZ POTPUNO DRUGAČIJEG UGLA! Zvuci gitare nikada nisu bili lepši!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Rade Panić da kaže odakle mu lažna informacija i da odgovara za stvaranje panike. Kretenu jedan, bolje ti je da radiš nego da sindikalises.

Žigolo

pre 3 godine

E vala je dr Tiodorović dobro rekao, takvu glupost je mogla da izjavi samo Đilasova dvorska luda i budala poput Radeta Panića. Pitam se samo ko je tu budalu izabrao za predsednika sindikata lekara i u čije on uopšte ime nastupa i deluje? Možda mi je promaklo ali se ne sećam da je održan neki sindikalni kongres lekara koji je zaauzeo stavove koje Panć javno zastupa.

Ljube

pre 3 godine

Iz daleka : " jadna Srbija sa ovakvom politikom i ovakvim doktorima strucnjacima " ,,,,

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija