• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

23.09.2020

21:35

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 186! Da li planiraš da pustiš bradu, koja će biti sledeća anketa, koje vežbe preporučuješ da se rade u teretani, da li sme da se jede ajvar i u kojim količinama?

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 186! Da li planiraš da pustiš bradu, koja će biti sledeća anketa, koje vežbe preporučuješ da se rade u teretani, da li sme da se jede ajvar i u kojim količinama?

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, došao je 24. "Draga Saveta day"

Danas ću, kao i prethodnih nedelja odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka.


Od prošlog utorka stiglo mi je ukupno 247. poruka, što znači da njihov broj još uvek konstantno raste a samim tim i broj vas koji mršavite zajedno sa mnom. U ovome i jeste poenta svega što radim, da pomognem što većem broju vas da "skine" suvišne kilograme i masne naslage i pobedi gojaznost.


Dokle god uspevam u toj misiji, ništa što radim mi nije teško, pa čak ni javljanja kad sam bolestan i kada mi nije do života. 


I na ovom "Draga Saveta day-u", važe ista pravila kao i do sada. Zbog velikog broja poruka, slučajnim izborom biramo četvoro ljudi kojima odgovaram u videu dok će svi ostali svoje odgovore, u pisanoj formi, dobiti do sutra ujutru. Pošto sam do sada, prema poslednjem merenju, izgubio 43. kilograma, na videu sam odgovarao na 43. , 86. ,129.  i 172. poruku koju sam dobio. 


Pitanja je i ove nedelje bilo raznih, od toga da li planiram da pustim bradu, do toga koja će biti sledeća anketa . Zanimalo vas je i koje vežbe preporučujem da se rade u teretani, kao i da li sme da se jede ajvar i u kojim količinama.


Moram da vas pohvalim da ste ove nedelje bili izuzetno ozbiljni i da nije bilo vickastih pitanja kao prethodnih sedmica.


Bilo kako bilo, meni je svaki “Draga Saveta day” zanimljiv i šaljiv, jer podelim veliki broj korisnih saveta i imam interakciju sa svima vama koji me pratite. Pišite mi i dalje na e- mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Svako ko bude postavio pitanje dobiće odgovor, bez izuzetaka. 


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Sada nam je uz vraćanje kondicije bitno da čuvamo zdravlje kao i da se zaštitimo od polena ambrozije jer može da nam napravi brojne tegobe. Uz to, potrebna nam je i regulacija ishrane i fizička aktivnost na otvorenom. Sutra nas očekuje i merenje i nadamo se još manji broj kilograma. Pobeda nije daleko, nema odustajanja!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 184! Sad kad ličim na čoveka, pravac u prirodu! Crni ceo vikend proveo šetajući i trčeći! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 184! Sad kad ličim na čoveka, pravac u prirodu! Crni ceo vikend proveo šetajući i trčeći! (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, želim da vam se do neba zahvalim što ste u prvoj anketi u ovoj našoj "Dijeti i doba korone" ubedljivo izglasali da obrijem brkove jer sam i sam sebi ličio na debelog meksikanca i kinesku verziju Pabla Eskobara i bila me je sramota da izlazim iz kuće. Čim sam prebrojao rezultate glasanja u kome je učestvovalo gotovo 4.000 vas što je impozantan rezultat, odmah sam otčao u kupatilo da se ljudski izbrijem i spremio se da "kao čovek" krenem u šetnju. Ovaj vikend je bilo izuzetno lepo vreme i to sam maksimalno iskoristio da prehodam i pretrčim veliki broj kilometara

21.09.2020

20:08

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija