Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

13:44

KON NASTAVLJA RAT NA FEJSBUKU! Najavio tužbu protiv POZNATOG GLUMCA!

Društvo

KON NASTAVLJA RAT NA FEJSBUKU! Najavio tužbu protiv POZNATOG GLUMCA!

Podeli vest

Epidemiolog i član kriznog štaba Predrag Kon nastavlja s današnjim ratom na Fejsbuku. Kon je čak najavio tužbu protiv poznatog glumca Slobodana Ćustića, koji je pripadnik antimaskerskog lobija

- Slobodane Ćustiću, Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijem nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu - napisao je Kon.

 

 

Ćustić je danas optužio Predraga Kona da je lažov, a njegovu koleginicu iz kriznog štaba Dariju Kisić Tepavčević nazvao oličenjem kriminala!

Podsetimo, Kon je danas na svom Fejsbuk profilu okarakterisao napade na njega kao najgnusnije laži, ali tada nije nikog imenovao posebno.

Foto: Ivan Dobričić

Slobodan Ćustić

Posle nekoliko nedelja pauze, Kon se putem društvenih mreža razračunava s napadima koji su upućeni njemu lično, ali i kriznom štabu.

 

BONUS VIDEO

PRESEKAO JE LIMENKU NA POLA, A ONO ŠTO JE ZATEKAO UNUTRA... Da ti se rašire zenice!

URNEBESNO! Nova metoda vežbanja u teretani! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

Postovani Doktore. Zao mi je sto reagujete na provokacije onih koji su ispod vaseg nivoa. Zasto im pruzate zadovoljstvo da uzivaju u tome sto vi reagjete. Cenim vas i postujem kao i ogromna vecina Srbije a sta maloumni pojedinci lupaju ne bi trebalo da vas dotice. U ime vecine puno vas pozdravljam, zelim vam zdravlje i jos vise uspeha u zivotu

bg

pre 3 godine

Kada bi vi znali koji je on alkoholicar od glumca .

Dragan

pre 3 godine

Dobri doktor Kon i članovi kriznog štaba samo rade svoj posao. Maske, distanca, mere zabrane,... da, diskutabilno je da li su neke mere potrebne ali to nije razlog za vređanje i omaložavanje ko god da je u pitanju. Da sam znao za antimaskarski lobi ja bih bio predsednik tog lobija, jer sam lično protiv maski. Gledam psihički pukle ljude, ljude sa otvorenim ranama na rukama, ljude koji spavaju na poslu jer ih maske guše i dr. Ipak ponavljam i ističem: Krizni štab se brani i reaguje na virus onako kako su ih učili na medicini te ih ne treba osuđivati za mere ili greške ukoliko ih je i bilo, a bilo ih je! Medicina ovoga veka je inače prsla, jer se sve infektološke bolesti kao Korona, neki karcinomi 99%, HOBP i druge teške bolesti lako leče, ali lekove upravo navedene interesne farmako grupe i prikrivaju i zabranjuju. razlog je što zdravi ljudi ne kupuju lekove, dodatno ima nas na ovoj planetici i previše ali ovo je već neka druga priča...

Dragi

pre 3 godine

Slobodan Čustić je običan kreten i idiot. Puna podrška doktoru Konu i doktorici Dariji Kisić. Pozdrav normalnoj Srbiji iz Srpskog Sarajeva,

tomas gustafsson

pre 3 godine

Каква фаца, Слободан Ђустић! Иначе, тенкре по занимању! Како би било да се људи нестручни не мешају у све и не заглупљују поводљиве у друштву и тиме отежавају ионако тешку борбу коју води струка против пандемије! Глумац који се "разуме" у медицину!?! ОДЈЕБИ!!!

RRUSS

pre 3 godine

Gospodo glumci !!! AMAN budite to što jeste - GLUMCI ! Samo u pozorištu, na filmu .... možete i treba da budete u ulogama lekara, političara, profesora...! U realnom životu možete imati svoje mišljenje o svemu, ali to isto važi i za sve druge obične smrtnike. Nemojte zloupotrebljavati vaše zanimanje da biste nam pokazali kako ste, zaboga, vi veći ''katolik od pape''. Tad prestajete da postojitekaoglumci i postajete KLOVNOVI!!!

Petar

pre 3 godine

Rekli ste poznati glumac. Ne znam baš šta je onda nepoznat.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Treba da ga tuži! Možda će na taj način izvršna (konačna) sudska presuda ućutkati sve one koji javno lupetaju o onome o čem nemaju pojma, i nikad neće ni imati.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija