• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

06.10.2020

17:58

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 198! Slobodni dani su idealni za fizičku aktivnost! Nekoliko desetina hiljada koraka ponedeljkom! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 198! Slobodni dani su idealni za fizičku aktivnost! Nekoliko desetina hiljada koraka ponedeljkom! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, nakon odličnih rezultata merenja napokon mi je došao i jedan slobodan ponedeljak. Pošto sam u nedelju morao da radim i dan i noć, na samom početku sedmice mi je zapalo da imam slobodan dan. Iako je bio izuzetno tmuran dan, odlučio sam da ga ne provedem tako što ću da ležim kod kuće i gledam filmove, već da se maksimalno posvetim fizičkim aktivnostima

S obzirom da nam svima koji radimo kod privatnika ovi retki slobodni dani služe da "pozavršavamo" sve one stvari za koje tokom radne nedelje nemamo vremena odlučio sam da spojim lepo i korisno. Iako su nam obavezne obično izuzetno "nesrećno" raspoređene pa moramo da jurimo na različite krajeve grada, odlučio sam da ovu situaciju iskoristim u svoju korist i da svuda idem peške. Istina je da mi je za ovo trebalo mnogo više vremena nego uobičajno, preciznije sati i sati, ali sam uspeo da pređem nekoliko desetina hiljada kilometara i potrošim oko 1.500 kalorija. Za ovako tmuran i depresivan dan, ovi rezultati su i više nego odlični, jer sam slobodno vreme i loše meteorološke prilike iskoristio na najbolji mogući način. To i svima vama savetujem u ovim situacijama, kada imate slobodne dane a vreme napolju je takvo da najrađe ne biste izlazili. Verujte mi bolje je da to uradite sada nego za mesec ili dva kada budu obilne kiše ili snegovi i kada nam ovi naši treninzi na otvorenom ne budu nimalo laki.


Nastavljamo dalje još hrabrije i odlučnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da što pre postignem vrhunski formu i da se trudim više nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao pre dva meseca.


Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga, suvišnih kilograma i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija