• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.10.2020

09:18

UDES NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Saobraćaj se odvija usporeno

Društvo

UDES NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Saobraćaj se odvija usporeno

Podeli vest

Na Obilaznici oko Beograda, u tunelu "Nova Straževica" u smeru ka Dobanovcima, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija usporeno, preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

U saopštenju se navodi da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 7. novembra od 8 do 16 časova produženi su radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na auto-putu E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, od 7. oktobra do 1. novembra traju radovi na održavanju puta.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na auto-putu E-75, od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj", kod sela Pločnik, traju radovi na sanaciji kolovoza.

U toku izvođenja radova saobraćaj se preusmerava iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku, u dužini od 2000m.

Na petlji Vrbas-Srbobran (Feketić), u blizini Srbobrana, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 100 metara.

Na putu Pančevo-Kovin od 13. oktobra od 7 časova do 16. oktobra do 19 časova, doći će do potpune obustave saobraćaja zbog sanacije putno-pružnog prelaza u zoni Kovinske raskrsnice u Pančevu.

Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj je: Pančevo-Starčevo-Omoljica-Banatski Brestovac-Skorenovac-Kovin.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija