• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.10.2020

14:07

SKANDAL U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, UHAPŠENA POMOĆNICA MINISTRA! Suma koju je trebalo da primi je ŠOK!

Društvo

SKANDAL U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, UHAPŠENA POMOĆNICA MINISTRA! Suma koju je trebalo da primi je ŠOK!

Podeli vest

Pomoćnica ministra poljoprivrede D. J. N. lišena je slobode danas oko 12 časova zbog krivičnog dela primanje mita. Lisice su stavljene i D. Č. za krivično delo davanje mita

Kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, postoje osnovi sumnje da je osumnjičena D.J.N., od osumnjičenog D. Č. primila mesečnu ratu, unapred obećane koristi za pomoć u dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga, koja je podržana od inostranog fonda za finansiranje poljoprivrede.

- Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka danas su oko 12 časova policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala lišili slobode dva lica: D.J.N. , pomoćnicu ministra poljoprivrede Republike Srbije za krivično delo primanje mita iz čl. 367 KZ i fizičko lice D.Č. za krivično delo davanje mita iz člana 368. KZ - saopšteno je iz tužilaštva.

Osumnjičenjnoj D.J.N., je obećana isplata koristi u visini od oko 1.000 evra mesečno, u naredne dve godine, dok traje realizacija ugovora o javnoj nabavci.

Pretresi su u toku.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

A koliko njih nije uhapšeno po Srbiji?..šminka

andra

pre 3 godine

A zašto inicijali,da nije maloletna?Licemeri.

sale

pre 3 godine

pa u opstini kosovska gracanica svaki dan uzimaju mito od gradjana za izgradju kuce ,stanova,dodele materijala,poljoprivrednih masina idrugih davanja,i niko im nista nemoze ,niti ih ko kontrolise kako i sta rade......

sale

pre 3 godine

znam da administator nikad to nece da postavi ,siguran sam u to.....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija