• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

10.10.2020

12:46

OTKRIVENI DETALJI IZ PROŠLOSTI FATALNE MILICE (26) "Koštala nas je milione, VAMA NEKA JE SA SREĆOM"

Društvo

OTKRIVENI DETALJI IZ PROŠLOSTI FATALNE MILICE (26) "Koštala nas je milione, VAMA NEKA JE SA SREĆOM"

Podeli vest

Fatalna Milica P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca, koja je 30 poznanika optužila da su je silovali, a na stotine državnih službenika da su je maltretirali i zlostavljali, ne prestaje da piše prijave, koje su skoro sve ili neosnovane ili lažne! Do petka ujutro podnela je još tri pritužbe, i to na rad policajca, tužioca i radnika Centra za socijalni rad u Gornjem Milanovcu!

Čim je završila sa novom serijom prijava Milica P. je odmah potom na društvenim mrežama psovkama i pretnjama zasula novinare, preteći tužbama i prijavama. Takođe, na društvenim mrežama najavila je postavljanje video-nadzora na kuću, preteći da će snimiti svakog policajca koji priđe njenoj kući. O tome da će policajce praviti budalama uredno je mejlom obavestila i lokalno tužilaštvo, preteći da će pustiti pse na svakog ko joj priđe.

NEVEROVATAN SLUČAJ FATALNE MILICE Na pomen njenog imena sudije, lekari i policajci se hvataju za glavu, a kada čujete šta ona godinama radi, BIĆE VAM JASNO I ZBOG ČEGA


U čačanskoj policiji rekli su nam da su prijave M. P. postale njihova svakodnevica.
- Iskustvo mi govori da ona sada priprema strategiju da se obračuna i s medijima, pa očekujte krivične prijave, to kod nje tako ide. Inače, u petak je sročila veoma vulgarnu prijavu protiv tužioca u Čačku - kaže naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

 


Kako se može videti na Fejsbuk profilu  ona je u petak objavila odgovor načelnika Policijske uprave u Čačku Draška Darijevića, koji joj je na uljudan i službeni način objasnio dokle se stiglo po njenim mnogobrojnim prijavama. Međutim, ona je taj odgovor okarakterisala kao pretnju?!?
Ona je, inače, rodom iz okoline Šapca, gde je takođe proganjala policajce, sudije, lekare i ostale državne službenike. Penzionisani sudija, koji je svojevremeno imao mnogo posla s njom, kazao nam je da su on i njegove kolege slavili kad se  odselila u drugi grad.


- Junakinja vaše priče je koštala milione šabačko pravosuđe, policiju i zdravstvo! Godinama smo se bavili njome. Neka je kolegama u Gornjem Milanovcu i Čačku sa srećom - rekao nam je kratko penzionisani sudija.
Novinar Informera u petak je u više navrata pokušao da kontaktira sa njom da nam kaže nešto o njenoj opsesiji prijavama, ali telefon joj je sve vreme bio nedostupan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija