• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

11.10.2020

08:28

ISTINA O NESTANKU SRPKINJE U PARIZU, NIJE BILA U STANJU DA RAZGOVARA! Otkriveno gde je bila Aleksandra dok su je SVI TRAŽILI!

Društvo

ISTINA O NESTANKU SRPKINJE U PARIZU, NIJE BILA U STANJU DA RAZGOVARA! Otkriveno gde je bila Aleksandra dok su je SVI TRAŽILI!

Podeli vest

Potraga za nestalom Srpkinjom Aleksandrom Vukotić (21) se uspešno završila

- Hvala Bogu, pronašli smo je! – s olakšanjem je za "Novosti" izjavila njena majka Danijela.

Aleksandra je nestala u petak uveče u pariskom regionu. Izašla je oko 21sat sa crnim automobilom marke "reno klio". Prema rečima njene majke, poslednji put je bila viđena oko 22 sata u Sevranu, gradiću udaljenom dvadesetak kilometara istočno od glavnog grada Francuske, koji se nalazi u njegovom širem predgrađu, u blizini mesta Olne su Boa gde žive Vukotići, inače poreklom iz Valjeva. Rekla je drugu da ide u Pariz sa drugaricom i od tada od nje nije bilo ni traga ni glasa.

"Novosti" su sinoć oko 18 sati stupile u kontakt s njenom majkom, koja i dalje nije znala gde joj je kćerka.

- Nikad nije ovako izostajala iz kuće. Zato smo i veoma zabrinuti – rekla je tada uznemirena Danijela Vukotić.

Ona je alarmirala medije, a u potragu za nestalom Aleksandrom uključila se cela srpska zajednica u Parizu. Francuska policija je takođe pokušavala da uđe u trag nestaloj devojci.

A onda je došlo do obrta. Negde oko 20 sati, srećna majka je javila da je Aleksandra pronađena.

- Imala je udes i prebačena je u bolnicu. Nije bila u stanju da može da razgovara. Uz sebe nije imala ni mobilni telefon. Tokom dana u subotu joj se stanje poboljšalo, pa nas je pozvala iz bolnice. Odmah smo otišli po nju. Sada je dobro – ispričala nam je Danijela Vukotić.

Dok su novinari razgovarali sa Danijelom, Aleksandra je spavala, pokušavajući da se povrati od šoka koji je doživela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija