• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2020

20:03

NEMA VEZE ŠTO JE INFORMER UBEDLJIVO NAJČITANIJI, VI STE ODLUČILI DA SU ONI SA 500 PRODATIH PRIMERAKA BOLJI I VAŽNIJI! Vučić "razvalio" lažnu elitu: NIJE VAŽNO ŠTA NAROD ŽELI, NEGO ŠTA VAS 2 POSTO MISLITE!

Društvo

NEMA VEZE ŠTO JE INFORMER UBEDLJIVO NAJČITANIJI, VI STE ODLUČILI DA SU ONI SA 500 PRODATIH PRIMERAKA BOLJI I VAŽNIJI! Vučić "razvalio" lažnu elitu: NIJE VAŽNO ŠTA NAROD ŽELI, NEGO ŠTA VAS 2 POSTO MISLITE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara TV N1, osvrnuo na licemerje lažne srpske elite

- Jeste li primetili koje su najprodavanije novine u Srbiji, to je svakako Informer sa nekih 75.000 prodatih primeraka. Privatni vlasnik. Ali glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević je zabranjen na RTS-u. A 10 puta godišnje čovek koji proda 500 primeraka novina i to nedeljnik. A zašto, zato što je on "njihov", a nije "naš". A Dragan J. Vučićević to nije. Bez obzira što je završio Fakultet političkih nauka sa najboljim ocenama. On je krezubi, tupavi seljak. Zato što je on nepodoban kod lažne elite. Džaba što ima najtiražnije novine. Mi smo to odlučili sa tiražem od 500 primeraka. Nije to samo na RTS, i na Prvoj je tako. Da vam ja kažem zašto? Zato što ne smeju da ga pozovu. Koga briga što narod to hoće da čita, mi smo odlučili tako jer mislimo da smo pametniji, i lepši smo jer mi mislimo da smo lepši. Koga briga što je najprodavaniji?! Je l' ovo istina ili nije, je' l ima nešto što nije tačno?! A zašto sam vam ja to ispričao, samo zato da bih vam ispričao kakvo licemerje vlada u društvu - objasnio je Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TM

pre 3 godine

Istinom u brk. Dosta je bilo napadanja, okretanja teza. Podrska za aktuelnu politiku.

M Novosel

pre 3 godine

Nikola: Da nije tako, ne bi ga građani ni čitali.

Vlada

pre 3 godine

Nazalost licemerja je uvek bilo i bice sa takvim ljudima je jako tesko izboriti se.

Katarina

pre 3 godine

Ta manjina je toliko bezobrazna da mi je muka od njih

Miki

pre 3 godine

Treba biti nezavisan i svakako ne iznositi svoje opredeljenje misleći na novinare i novine

Ivana

pre 3 godine

Dragan j Vučića niko ne voze u emisiji, niko ne sluša volju naroda, tajkuni drže sve medije u Srbiji. Srbija je na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Ivana

pre 3 godine

Normalno da rade protiv Dragana J Vučevića, nema ga zaista nigde ni na jednoj televiziji.To je jasno šta Vučić želi da kaže.

Milan

pre 3 godine

Informer su novine koje se bore za istinu a osporavaju ih samo plaćenici mafijaških tajkuna jer im istina ne odgovara.

Saša

pre 3 godine

Hvala bogu što smo skinuli s grbače odnarođenu lažnu elitu, koja nam je godinama derala kožu s leđa i živela kao bubreg u loju. Sad bi opet da vlada, a ne može, pa svoje frustracije leči svakodnevnom kuknjavom i mržnjom prema svakome ko ne dolazi iz kruga dvojke.

Ivana

pre 3 godine

Zato su doveli drzavu do ivice sto su samo radili sta su oni zeleli i hteli!

Zora

pre 3 godine

Da nije tako ne bi bio ovoliko posecen sajt i jedan od najcitanijih casopisa.

Mala plava

pre 3 godine

Necemo dozvoliti da nam tih dva odsto kroje kapu jer su svoje medije otvorili sa stranim placenicima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija