• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2020

12:30

NE MOŽEŠ DA PODIGNEŠ JAVNOST NA NOGE, PA ONDA DA ZAĆUTIŠ! Dragan J. Vučićević na TV Hepi: Ne damo da se zaboravi skandal oko derbija, Vazura mora da odgovara!

Društvo

NE MOŽEŠ DA PODIGNEŠ JAVNOST NA NOGE, PA ONDA DA ZAĆUTIŠ! Dragan J. Vučićević na TV Hepi: Ne damo da se zaboravi skandal oko derbija, Vazura mora da odgovara!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je u Jutarnjem programu na TV Hepi i tom prilikom govorio o skandalu na derbiju i "pozivu koj i se ne odbija"

- Svi bi voleli da se zaboravi skandal oko derbija. Mi ne damo. Kad kažem mi, mislim na javnost, Informer pre svega. U svakom fudbalu napravi se atmosfera rata, posebno u poslednje vreme FK Partizan pravi takvu atmosferu na "krv i nož". Da podsetimo šta se desilo. Bilo je 1:1. Stručnjaci kažu da je bio penal za Zvezdu, ne ja. Posle toga je generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao da je sudija na poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija. On to mora da objasni Tužilaštvu. Saslušajte Vazuru, saslušajte sudiju Novak Simovića, a onda utvrdite da li je neko njega zvao, da li mu je tražio ili nije tražio. Ovo je 2020. godina. Tužilaštvo i sudovi su prvo ćutali, a onda su juče pozvali Vazuru na saslušanje i imate u današnjem Informeru, on je slagao. On sada kaže da je u poluvremenu izašao ispred i čuo da neki navijači i funkcioneri kažu "Zovite onog indijanca da zove sudiju", a navodno nije video ko je to rekao jer je bio okrenut leđima - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.

On je naglasio da je nečuveno da se neko tako igra sa emocijama građana.

- Digne pola Srbije na noge, igra na emocije navijača, izazove sukobe, a onda "ne znam, bio sam okrenut leđima". Mi se nećemo zaustaviti, za ovo neko mora da odgovara. Ja nisam pravnik, ali ovo je ozbiljno delo. Srbija mora da postane uređena država u kojoj se od fudbala ne pravi rat. Da se ne lažemo, kada je Vazura rekao tu rečenicu "poziv koji se ne odbija", on je aludirao na Vučića. Jest', nema Vučić pametnijeg posla nego da zove sudiju Simovića, siguran sam da nije ni čuo za njega. Zamislite da u Bundes ligi igraju Bajern i Šalke ili koji je već tamo derbi i da neko posle toga kaže "Neko je dobio poziv koji se ne odbija", zamislite šta bi se tamo dogodilo - rekao je Vučićević.

On je govorio i o slučajevima glumice Danijele Štajnfeld koja je izašla u javnost i objavila da ju je reditelj silovao, ali i o aferi "političar pedofil" o kojem je govorio Igor Jurić u medijima.

- Kada neko izađe sa nekom ozbiljnom optužbom, on treba da ide do kraja, ili da ne priča. Razumem da se glumici desio užas. Isto kao i Jurić. Ne možeš da kažeš da je političar pedofil, pa onda posle da ne završiš priču. Neki mene prozivaju da ja pričam svašta, a gde su meni kao dokazi. Ja sam govorio na jednoj drugoj televiziji o "državnom udaru", saslušan sam posle toga i u BII i u MUP-u i rekao sam sve što sam znao o tome - zaključuje Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17