• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

23.10.2020

19:44

(FOTO) DOKTOR NESTOROVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU?! Poznati pulmolog podelio fotografiju kojom je objavio kraj!

Društvo

(FOTO) DOKTOR NESTOROVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU?! Poznati pulmolog podelio fotografiju kojom je objavio kraj!

Podeli vest

Pulmolog Branimir Nestorović je polovinom juna napomenuo da uskoro ide u penziju. Fotografiju torte, koju je dobio tim povodom, postavio je danas na Instagram

Postoje poslovni prijatelji i prijatelji. Od prijatelja iz firme za penzionerske radne dane – napisao je doktor uz fotografiju torte na kojoj je napisano “Za sladak novi početak”.

Srećna Vam i dugovečna penzija, predivni čoveče. Veliki pozdrav iz Zrenjanina od Dunje i mame – napisano je na Instagram profilu Branimira Nestorovića.

Foto: printscreen instagram

Kad je sredinom juna pričao o penziji, lekar je rekao da je otvorio ordinaciju, da će voziti motor, svirati gitaru i gajiti kučiće. Dodao je da će držati predavanja i čitati knjige.

Čuveni pulmolog se prošle nedelje pojavio u medijima posle oko mesec i po dana i izazvao je veliku pažnju javnosti. Tom prilikom je izjavio da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje, da su se ljudi izmorili i da je dosadila bogu i narodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

On je odličan primer kako ozbiljna simpatična osoba svojim ponašanjem i onim šta priča učini da tome postane potpuna suprotnost.

Tatjana

pre 3 godine

SRECNO I DUGOVECNO, DRAGI, DOBRI, PAMETNI, NARODNI DOKTORE! SVE NAJBOLJE!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija