• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

29.10.2020

11:53

(VIDEO) SVUDA SAM TRAŽILA MOG DRAGOLJUBA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM! Majka nestalog dečaka iz Loznice U OČAJU PREKLINJE ZA POMOĆ!

Društvo

(VIDEO) SVUDA SAM TRAŽILA MOG DRAGOLJUBA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM! Majka nestalog dečaka iz Loznice U OČAJU PREKLINJE ZA POMOĆ!

Podeli vest

Celu noć trajala je potraga za devetogodišnjim Dragoljubom Nikolićem iz Donjeg Dobrića nadomak Loznice, ali bez rezultata. Za dečakom tragaju policija i vatrogasci, a priključili su se meštani i komšije porodice Nikolić

Dragoljuba su zadnji put videli u sredu nešto posle 16 časova, od tada od učenika trećeg razreda osnovne škole ni traga ni glasa..

Majka devetogodišnjaka Slađana Nikolić nema mira. Kroz suze je zamolila sve ljude dobre volje da pomognu u potrazi za Dragoljubom.

- Od četiri popodne niko ga nije video...nestao je sve smo pretražili nigde ga nismo našli...Zamolila bih sve ako ga vide u beloj dukserici i sivoj trenerci i papučama, da nam jave-rekla je majka Slađana ističući da je mali Dargoljub vredno i dobro dete, te da je sa svojih četvoro braće i sestara pomagao roditeljima u izgradnji kuće.

- Evo vidite ovu kuću deca su sve sa nama radila i uradila...sve su nam pomagali...Došli smo ovde na go plac sa petoro dece, ništa nismo imali, a sve smo uspeli da uradimo- ispričala je Slađana 

Potraga za malim Dragoljubom je trajala celu noć, pretraživani su senjaci u okolini, napuštene kuće, staje i drugi objekti. Potraga i dalje traje....


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
token

pre 3 godine

potrebna vam je ruta i svako vozilo zaustaviti i pregledati to pravilo broj jedan

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija