• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mod.gov.rs

08.11.2020

14:40

ČESTITKE MINISTRA ODBRANE POVODOM VOJNIH PRAZNIKA! Stefanović: Prethodni period obeležen je uspešnom realizacijom postavljenih zadataka!

Društvo

ČESTITKE MINISTRA ODBRANE POVODOM VOJNIH PRAZNIKA! Stefanović: Prethodni period obeležen je uspešnom realizacijom postavljenih zadataka!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je čestitike povodom 8. novembra – Dana finansijske službe i Dana građevinske službe

U čestitci pripadnicima finansijske službe ministar Stefanović ističe da ta služba obeležava nepunih osam decenija postojanja i rada.

- Zahvaljujući prevashodno stručnosti, potvrdili ste da savremena vojska zahteva neprekidan rad na razvijanju modusa za dobro funkcionisanje finansijske službe - naveo je ministar Stefanović u čestitci i pripadnicima službe poželeo da i ubuduće profesionalno i kvalitetno izvršavaju postavljene zadatke.

Foto: www.mod.gov.rs

Ministar Stefanović u čestitci pripadnicima građevinske službe naglašava da su „prethodni period obeležili uspešnom realizacijom postavljenih zadataka iz oblasti uređenja prostora za odbranu zemlje, projektovanja, izgradnje i održavanja vojnih nepokretnosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije“.

Uz čestitku za praznik izrazio je uverenje da će u predstojećem periodu raditi na daljem unapređenju službe, ali i jačanju logističke podrške Vojske u celini.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija