• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2020

13:03

BOLNICA U BATAJNICI OD SUTRA NA VODOVODNOJ I KANALIZACIONOJ MREŽI Vesić: Beograd ovako dopinosi da bolnica počne sa radom 1. decembra

Društvo

BOLNICA U BATAJNICI OD SUTRA NA VODOVODNOJ I KANALIZACIONOJ MREŽI Vesić: Beograd ovako dopinosi da bolnica počne sa radom 1. decembra

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je grad Beograd jutros završio sa izgradnjom vodovodne i kanalizacione mreže za novu kovid bolnicu u Batajnici.

- Za svega nekoliko nedelja izgradili smo 500 metara fekalne kanalizacije i 400 metara vodovodnemreže. Do sutra završićemo sve šahte, ispitivanje i hlorisanje vodovodne mreže. Kovid bolnica sutra će biti priključena na kanalizacionu i vodovodnu mrežu - rekao je Vesić za Studio B, prenosi Beoinfo u saopštenju.

Foto: Beograd.rs

Goran Vesić

On je precizirao da su u toku radovi na vraćanju Batajničkog druma u prvobitno stanje koji će biti završeni u toku sledeće nedelje, u zavisnosti i od vremenskih uslova.

- Grad Beograd na ovaj način daje svoj doprinos da kovid bolnica u Batajnici počne sa radom 1. decembra. Nastavljamo dalje. Grad je počeo projektovanje Batajničkog druma koji će imati četiri saobraćajne trake, onako kako je predsednik Vučić tražio - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija