• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.11.2020

09:38

KON ODGOVORIO PALMI! Ko koga i čega treba da se plaši - EVO ŠTA MU JE PORUČIO

Društvo

KON ODGOVORIO PALMI! Ko koga i čega treba da se plaši - EVO ŠTA MU JE PORUČIO

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon oglasio se danas povodom govora koji je Dragan Marković Palma održao u Skupštini Srbije. Palma je, naime, juče rekao kako se plaši doktora Kona i da ga viđa na svakom tv kanalu.

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio... Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!! - napisao je Kon jutros na Fejsbuku.

Podsetimo, lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, komentarišući u Skupštini Srbije trenutno stanje sa korona virusom pohvalio je rad lekara i medicinskih radnika, ali je istakao da bi lekari trebalo manje da pričaju o tom virusu na televiziji kako ne bi plašili građane.

Foto: printscreen RTS

 

- Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare... Doktor Kon, svaka mu čast... Kad god upalim neki kanal - doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I  niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu.... Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći... izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu... - rekao je juče Marković 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija