• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2020

15:22

KORONA SLABI U BEOGRADU, ALI NOVI SAD, KRAGUJEVAC, NIŠ I KRALJEVO I DALJE U VELIKOM PROBLEMU!

Društvo

KORONA SLABI U BEOGRADU, ALI NOVI SAD, KRAGUJEVAC, NIŠ I KRALJEVO I DALJE U VELIKOM PROBLEMU!

Podeli vest

Od 6.244 nova slučaja korona virusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednja 24 sata, najviše je i dalje u Beogradu - 1.503, što je oko 24 odsto od ukupnog broja zaraženih



Slede Novi Sad sa 534 i Kragujevac sa 278 novozaraženih.

U Nišu su registrovana 223 nova slučaja, u Kraljevu 222, Zrenjaninu 129, u Pančevu i Subotici po 113, a u Valjevu 107.

Slede Užice sa 106, Sremska Mitrovica sa 101 i Čačak sa 96, novoobolelih.

Smederevo ima 91 novi slučaj, Kikinda 89, Vranje 70, a u ostlim gradovima i opštianama je manje od 70 novozaraženih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Kako bre da situacija nije zabrinjavajuća? Danas sam u Nišu otišao do lidla u nameri da obavim brzu kupovinu i odustao sam. Narod k'o stoka gura li se gura. Gužva nenormalna, radnike obezbeđenja baš briga, radnike lidla takođe, oni zapravo ne smeju da pisnu a komunalne policije nigde valjda im je zabranjeno da posećuju njihov objekat, zaboga to su nemačke firme i njih ne smeju da kazne, toliko od države a i naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59