• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

04.12.2020

08:43

JEDNA STVAR ĆE NAS SKUPO KOŠTATI, EVO DO KADA ĆE BITI KRITIČNO STANJE U SRBIJI! Alarmantno upozorenje epidemiologa Tiodorovića

Društvo

JEDNA STVAR ĆE NAS SKUPO KOŠTATI, EVO DO KADA ĆE BITI KRITIČNO STANJE U SRBIJI! Alarmantno upozorenje epidemiologa Tiodorovića

Podeli vest

Nove mere protiv korone stupaju danas na snagu, a epidemiolozi nemaju baš svetla predviđanja za naredne dane. Epidemija virusa korona u Srbiji je u punom jeku i po svemu sudeći neće tako brzo popustiti.

Kašnjenje mera mnogo će nas koštati, navodi za RTS epidemiolog i Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović.

Ističe da posebno zabrinjava to što sada imamo raspirivanje epidemije i van Beograda.

"Do pre sedam, osam dana nismo imali da nam umiru ljudi i u bolnicama u Leskovcu, Vranju, sada to imamo i to je veoma teška situacija koja će doprineti tome da mi ukoliko se ove mere ne budu stvarno poštovale do kraja gvozdenom disciplinom nećemo moći da izađemo na pravu situaciju koja bi nam omogućila da bude smirena i kontrolisana", objašnjava Tiodorović.

Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIĆ

 

Dodaje da se smirivanje situacije može očekivati za Božić.

"Ukoliko stvarno budemo sprovodili mere i ukoliko se svi budemo, bez izuzetka ponašali kako treba, onda bi posle 15. decembra morali da procenjujemo efekte mera", objašnjava Tidorović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Pa do 15- og pa kad se smiri situacija malo vi popustite a onda ponovo i još gore. Ne popuštajte dok se stanovništvo ne vakciniše .

Milan

pre 3 godine

Kome je do verovanja da će vakcina da mu pomogne neka se vakciniše, a ostale neka ne pokušavaju da ucenjuju obaveznom vakcinacijom...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija