• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

15:53

SRBIJA PUNA ŽARIŠTA KORONA VIRUSA! Treći talas sve bliži piku, MASOVNO ZARAŽAVANJE u mnogim gradovima!

Društvo

SRBIJA PUNA ŽARIŠTA KORONA VIRUSA! Treći talas sve bliži piku, MASOVNO ZARAŽAVANJE u mnogim gradovima!

Podeli vest

Treći talas pandemije korona virusa u Srbiji bliži se svom piku, pokazuju najnoviji podaci Kriznog štaba za borbu protiv kovida-19

Masovno zaražavanje beleži se u gotovo svim gradovima i opštinama u našoj zemlji, a kao i dosad, prednjači Beograd sa 1.975 registrovanih pozitivnih slučajeva u poslednja 24 sata.

Novi Sad beleži manji pad novozaraženih, pa je tako danas registrovano još 475 novih slučajeva. Slede Kragujevac sa 288, Niš sa 253 i Kraljevo sa 207 novozaraženih.

Presek po gradovima

U Pančevu su otkrivena nova 172 slučaja, u Subotici 137, Valjevu 131, Smederevu 124, Užicu 116, Zrenjaninu 113, Vranju 110, Šapcu 110, a u Čačku 106.

Po broju novozaraženih idu Kruševac 93, Leskovac 92, Trstenik 88 i Bačka Palanka 76. U ostalim mestima registrovano je manje od 70 novih slučajeva zaraze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija