• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2020

19:52

NARODE, ZAŠTO TO RADIŠ?! Doktoru Tiodoroviću izgrebali auto, on se oglasio razočaran: Zar meni, koji sam prošao kroz 200 epidemija?! JA NISAM POLITIČAR!

Društvo

NARODE, ZAŠTO TO RADIŠ?! Doktoru Tiodoroviću izgrebali auto, on se oglasio razočaran: Zar meni, koji sam prošao kroz 200 epidemija?! JA NISAM POLITIČAR!

Podeli vest

Profesoru Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu i članu Kriznog štaba, danas je izgreban automobil dok je bio na sastanku u Gradskoj kući u Nišu, a Tiodorović za Blic kaže da je u borbu protiv korone ušao "čista srca" i da ne razume zašto se ovakve stvari događaju

Kad je izašao sa sastanka, Tiodorović je na površini svog crnog automobila primetio ogrebotinu duž prednjih i zadnjih vrata, očigledno, kako navodi list, napravljenu - ne slučajno.

U izjavi Tiodorović kaže da "ne razume kako se pojedini ljudi bave politikanstvom u toku epidemije, umesto da svi budemo jedinstveni u borbi protiv virusa".

- Ja nisam političar i ne bavim se politikom! U sve ovo sam ušao čista srca, a danas, povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle? I zašto? - rekao je Tiodorović.

Tiodorović je ogorčen i što se minulih dana našao na udaru pojedinaca u javnosti da je "nestručan".

Tiodorović kaže da se, i kada je svojevremeno bila epidemija gripa, odazvao na poziv tadašnjeg ministra zdravlja Tomice Milosavljevića, "kao i danas, kada se'', kako je rekao, ''kao penzioner odazvao na poziv predsednika u borbi protiv korone".

- Ja, koji sam se usavršavao u Pasterovom Institutu u Parizu, koji sam prošao kroz 200 epidemija kao lekar, da budem prozvan da sam nestručan?! Izvinite, ali mene to uznemirava - kaže niški doktor.

Proteklih dana pojedini političari iz opozicije na društvenim mrežama su kritikovali to što je njegova ćerka Danica, dermatovenerolog, koja je u dva naleta lečila obolele u kovid bolnici KC Niš, postavljena na mesto pomoćnika generalnog direktora KC Niš za obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost.

- Zašto neko, pre nego što išta kaže, ne proveri nečiju biografiju, i moju i njenu?! Njenu stručnost niko ne može dovesti u pitanje u naučnim krugovima, ona ima reference za obavljanje te funkcije. Čemu sve ovo od naroda koji ja toliko volim? - kaže profesor Tidorović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
to nije narod

pre 3 godine

to je stoka... a gospodo iz policije pronadjite tog majmuna i prvo ga... da ne moze da sedne a posle zatvor... stetu da plati desetostruko i obeleziti ga za ceo zivot...

Srecko

pre 3 godine

Nije to narod,dragi naš doktore,vec mali procenat budala.Znas i sam.Ima ih u svakom segmentu društva i života.Njih par posto.Ne brini i ne obaziri se.Njima leka nema,a istorija zna i pamti.Opušteno.

Lazni Bot

pre 3 godine

Ne znas ni da ponovis ono sto ti posalju iz centrale

Krle

pre 3 godine

Ne sme te to opterecivati. Tvoji kvaliteti su dovoljni normalnom covek a idiote ces sresti uvek. To sto ti je neko ogrebao auto pokazuje koji je njegov vrhunac u evoluciji coveka.

Milan

pre 3 godine

Na žalost narod je besan i ogorčen. Krizni štab je potpuno izgubio poverenje.

emil

pre 3 godine

dotore idi malo na selo bavi se poljoprivredom, pusti malo i druge da rade, nisi ti najpametniji, igraj sah, setaj kalisem, juri raspodaje po super marketima mani se stabova i politike

zora

pre 3 godine

E moj doktore, sad ste se uverili koja smo mi dubrad od nacije. 50 posto direktno u kantu za smece, tamo im je mesto.

bader majnhof

pre 3 godine

Uskoro ce vas narod dizati u vazduh. Niste svesni sta radite. Izadjite iz ovoga sto pre dok nije kasno. Doktor u svakako ne gine dugogodisnja robija.

Poruka

pre 3 godine

Neka drzava Srbija kupi nova vrata doktoru, ne da ih sredi i prefarba. Mora i moze srbija to i neka Srbija pronadje tog magarca i kazni za primer. Pa doktora ne voze drzavna kola. Doktor je dokazan u medicinskim krugovima na visokom nivou. Takodje i njegova cerka, ne treba on da je pravda. Politicari, koji sebe tako nazivaju, tipa Obradovica, nislije Zivkovica, ima ih jos, su obicna ....., da ne kazem sta. Ko zna, razumece.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПОЛИТИЧАР НИСИ,АЛИ ЛАЖОВЧИНА ЈЕСИ И ЛАЖЕШ ЗА ТЕ ПОЛИТИЧАРЕ КОЈЕ ПОМИЊЕШ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija