• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.12.2020

13:06

"OVO ĆE BITI RADNO VREME ZA NOVU GODINU" Doktor Tiodorović se oglasio nakon sednice i poručio: NA JEDNU STVAR ZABORAVITE OVE GODINE!

Društvo

"OVO ĆE BITI RADNO VREME ZA NOVU GODINU" Doktor Tiodorović se oglasio nakon sednice i poručio: NA JEDNU STVAR ZABORAVITE OVE GODINE!

Podeli vest

Krizni štab danas je odlučio da radno vreme tokom ovog vikenda bude do 20 časova, dok će se o merama koje će važiti za praznike odlučivati sledeće sedmice.

Prof. dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba kaže da nema šanse da građani Srbije novu, 2021. godinu, dočekaju u kafani ili da to bude na bilo koji način organizovani doček!

- Mislim da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine. Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti! Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu. Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u kriznom štabu to podržati - rekao je on i dodao:

- Verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno. Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrana, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva - kaže za Kurir Tiodorović i dodaje da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati - i ugostiteljski objekti i tržni centri kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.

Dr Tiodorović ističe i da će u januaru stići više od 50.000 doza Fajzerovih vakcina i da očekuje da će tada početi i vakcinacija zdravstvenih radnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija