• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2020

08:38

INFORMER SAZNAJE! KRIZNI ŠTAB ZASEDA DANAS U 15 ČASOVA, DONOSE SE MERE ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE!

Društvo

INFORMER SAZNAJE! KRIZNI ŠTAB ZASEDA DANAS U 15 ČASOVA, DONOSE SE MERE ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE!

Podeli vest

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zaseda danas u 15 časova, saznaje Informer

Na današnjoj sednici će se razmotriti mere za Novu godinu i predstojeće praznike, dok je za sutra  predviđena sednica Vlade na kojoj bi trebalo da se usvoje odluke, koje danas donesu članovi štaba.

Glavna tema štaba trebalo bi da budu mere koje će važiti za doček Nove godine i Božićne praznike.

Epidemiolozi su složni da do popuštanja mera, odnosno rada ugostiteljskih objekata u novogpdišnjoj noći ne bi trebalo da dođe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

S obzirom da se dobar deo kafedžija uveliko priprema i oglašava za proslave Nove godine, jasno je šta če biti danas u 15h. Preteruju, ali stvarno! ovo nije ništa drugo do presipavanja para iz zdravstvenog fonda u sektor kafane i klubovi. Sredinom jabuara smo na 10 000 pozitivnih dnevno, garantovano.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija