• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

28.12.2020

16:16

Mozzart i ministarka Kisić Tepavčević uručili paketiće u Zvečanskoj

Društvo

Mozzart i ministarka Kisić Tepavčević uručili paketiće u Zvečanskoj

Podeli vest

Akcija će biti nastavljena i u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji

Uoči praznika je najvažnije izmamiti osmehe mališanima, a kompanija Mozzart se kroz niz akcija u završnici godine trudi da još više širi novogodišnji duh. Podele paketića najmlađima su kruna društveno-odgovornih aktivnosti u decembru, tradicionalnom mesecu humanosti u ovoj kompaniji. Predstavnici Mozzarta i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević uručili su paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj.

Predstojeći novogodišnji i božićni praznici su najveseliji deo godine, a paketići su jedan od načina da deci ulepšamo ovaj period. Dečiji osmesi i njihova radost su najlepša slika za kraj godine, a nadam se da su oni i najbolja najava da će nam sledeća godina biti mnogo bolja i uspešnija od prethodne – naglasila je prof. dr Kisić Tepavčević.

Foto: Promo

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji.

Decembar je, već tradicionalno, mesec humanosti u Mozzartu, period kada još više pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Ali, trudimo se da atmosfera darivanja traje tokom cele godine. U jeku epidemije korona virusa, kompanija Mozzart je više nego ikad bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarni aktivnosti tokom cele godine. Uoči praznika je posebno važno da se još više ujedinimo u ovakvim akcijama, a drago nam je da smo u saradnji sa ministarstvom obradovali mališane paketićima – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

Foto: Promo

 


Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija