• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2021

15:29

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! Hotel Stara planina uvodi nove epidemiološke mere za sve goste starije od 15 godina!

Društvo

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! Hotel Stara planina uvodi nove epidemiološke mere za sve goste starije od 15 godina!

Podeli vest

Hotel Stara Planina, imajući u vidu tešku epidemiološku situaciji u našoj zemlji, obaveštava sve goste, da će počevši od 02.01.2021. godine, pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu, od svih gostiju starijih od 15 godina zahtevati da prilikom prijave u hotel imaju, negativan PCR test na na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 48 časova, ili negativan antigenski test, takođe ne stariji od 48 časova, ili pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela

 

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim
gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1200,00 rsd.

Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID 19 garanciju koju imamo, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.

Osnovni razlog uvođenja ove mere je zaštita Vašeg i zdravlja ostalih gostiju. Verujemo da ćete se samim tim i Vi osećati sigurnije i lagodnije tokom boravka u našim objektima. Kao društveno odgovorna kompanija, takođe želimo da damo primer celokupnoj turističko – hotelijersko - ugostiteljskoj privrednoj grani kako bi svi zajedno doprineli stišavanju epidemije na teritoriji Republike Srbije.

Hvala Vam unapred na prikazanoj odgovornosti u vezi poštovanja ove mere. U nadi da ćemo već od sledeće zimske sezone moći da Vas ugostimo bez ikakvih ograničenja i mera šaljemo Vam pozdrav sa Krova Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20