• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2021

13:31

NASILNIK KOJI JE MUČKI ŠUTIRAO ŠTENE PROGOVORIO PRED SUDOM Njegova odbrana je ŠOKANTNA

Društvo

NASILNIK KOJI JE MUČKI ŠUTIRAO ŠTENE PROGOVORIO PRED SUDOM Njegova odbrana je ŠOKANTNA

Podeli vest

Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je P.S. (47) priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, koje se od siline njegovog udarca izvrnulo naopačke, ali je tvrdio da ga je ono dva dana ranije “napalo” .

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva.

Snimak zlostavljanja nedužnog psića objavljen je na društvenim mrežama nakon čega su reagovali brojni građani, policija i tužilaštvo.

P.S. se na teret stavlja krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, za koje je zaprećena novčana kazna ili zatvor do dve godine.

U saopštenju tužilaštva se precizira da je P.S. u prisustvu izabranog branioca, priznao izvršenje krivičnog dela, navodeći da mu je pas više puta prilazio i da ga je on samo odgurivao nogom, a da ga je udario nogom u predelu glave tek kada je pas zarežao, jer je osetio strah i ugroženost.



U saopštenju tužilaštva se precizira da je osumnjičeni dodao da ga je isti pas dva dana pre ovog događaja već “napao u neposrednoj blizini, kada mu je pocepao pantalone, kao i da od pasa ima traume s obzirom da su ga u detinjstvu često napadali”.

Rekao je da se kaje i da inače voli životinje. On je u ponedeljak uhapšen u Vrnjačkoj Banji, u saradnji sa beogradskom policijom.

Inače je iz Beograda. Štene je nakon ovog događaja udomljeno.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Šokantno je jedino to čime se sve on koristi da bi bio oslobođen opravdane krivice i opravdane kazne.

Beljkokez

pre 3 godine

Znači ako vas napadne pas, ne branite se, pustite da vas ujede.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Štene koje nema više od tri meseca, a ne pas! I nije ga napalo i nije ga ni dodirnulo, nego je već bilo blizu njega a monstrum je onda prišao štenetu i šutirao ga dok se nije onesvestilo i šutirao bi ga verovatno dok ga ne ubije, ali su pritrčali humani građani i monstrum je onda otišao kao što radi svaka kukavica.

Vesna

pre 3 godine

Bas ga je napalo, od zelje da ga pomazi ili pogleda .Trazilo hranu i paznju.Opasan covek , a ne pas.

Žigolo

pre 3 godine

Štene staro 3 meseca ga napalo i pocepalo mu pantalone? Na snimku se lepo vidi da kuče maše repićem, baš kao svako veselo nedužno štene a svako zna da ni jedan pas koji "reži" ne maše repom. Baš zbog ovakvih bezočnih laži i izmišljotina treba ga osuditi na maksimalnu kaznu koju zakon predviđa.

Bolesni ljudi

pre 3 godine

Izzivljajaju se na stenadima.Sto nije sutnuo odraslog Dobermana? Zato sto je u dusi pokvare covek.!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17