• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: promo

16.01.2021

11:16

OD SOMBORA DO KURŠUMLIJE - MOZZART DONIRAO PAKETIĆE ŠIROM SRBIJE

Društvo

OD SOMBORA DO KURŠUMLIJE - MOZZART DONIRAO PAKETIĆE ŠIROM SRBIJE

Podeli vest

Pomoć je stigla u Zvečansku, Udruženje ratnih vojnih invalida, sela pored Kuršumlije, sindikat Instituta za neonatologiju... FK Crvena zvezda je uz asistenciju ove kompanije obradovala najmlađe navijače u mnogim gradovima

Decembar je mesec humanosti u kompaniji Mozzart, ne samo zbog čuvene akcije sa plemenitim listićima u podne koji u ovom periodu uvek imaju zagarantovani dobitak. Uoči praznika vredno se radi i na nabavci paketića za najmlađe, a u godini krize više nego ikad je bilo potrebno izmamiti osmehe na lica mališana širom zemlje. Ova kompanija se iz nedelje u nedelju trudila da obraduje najmlađe i ogranizovala je brojne akcije darivanja.

Foto: Promo

 

Predstavnici Mozzarta su zajedno sa Darijom Kisić Tepavčević, ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uručili paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj. Takođe, FK Crvena zvezda je u saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom organizovala darivanje najmlađih navijača srpskog šampiona širom zemlje. Ekspedicija crveno-belih je sa paketićima koje je donirao Mozzart obišla Smederevo, Požarevac, Veliko Gradište, Bor, Zaječar, Ćupriju, Ivanjicu i mnoge druge gradove.

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću je kroz niz društveno odgovornih akcija širio praznični duh prethodnih nedelja, a paketiće su dobila i deca zaposlenih na Institutu za neonatologiju u Beogradu, odnosno mališani iz sela pored Kuršumlije.

Foto: Promo

 

Pomoć oko novogodišnjih poklona za najmlađe bila je potrebna i Udruženju ratnih vojnih invalida u Somboru, a kompanija Mozzart se, kao i svake godine, potrudila da darovi stignu na što više adresa.

Znamo koliko je važno da deca osete duh praznika, a zbog krize u jeku pandemije korona virusa mnogi nisu bili u mogućnosti da prikupe sredstva za paketiće. Zato smo u prethodnom periodu akcenat stavili upravo na ovakve akcije i trudili smo se da što više mališana obradujemo poklonima - istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija