• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2021

11:37

DA LI ĆEMO PONOVO PRIMATI PO 100 EVRA? Priprema se NOVI PAKET PODRŠKE I PENZIONERIMA, GRAĐANIMA I PRIVREDI!

Društvo

DA LI ĆEMO PONOVO PRIMATI PO 100 EVRA? Priprema se NOVI PAKET PODRŠKE I PENZIONERIMA, GRAĐANIMA I PRIVREDI!

Podeli vest

Imamo novca za naredni paket pomoći, kaže predsedednica Vlade Ana Brnabić i navodi da se na tome radi uz veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića


"Priprema se novi paket podrške i penzionerima, građanima i privredi. Gledaćemo kako to da uradimo na najbolji mogući način i da ponovo imamo najbolji ekonomski rast u Evropi, mi smo ekonomski šampioni 2020. u Evropi", rekla je Brnabić na TV Prva.


Navela je da smo uspeli da budemo najbolji i u uslovima krize izazvane korona virusom i to zahvaljući pravim i dobrim merama koje smo targetirali.

"Trudićemo se da to ponovimo", poručila je premijerka.

Ona je rekla da u ovom trenutku ne može da govori o tome kakav je tačno novi paket pomoći na kome se trenutno radi.

"Morate da imate prihode u budžetu da biste mogli da pomognete privredi u krizi, ili da platite troškove borbe protiv korona virusa, koja je izuzetno skupa", rekla je Brnabić i navela da je zato potrebno da svi poštuju sistem i plaćaju porez kako bi bilo priliva u budžetu.

Foto: printscreen TV Prva

Ana Brnabić


Ona kaže da su vakcine protiv korona virusa izuzetno skupe i da je za sve to potreban priliv u budžet.

"Ne možemo paušalno da kažemo, ti ne moraš da platiš porez, ali neki preduzetnik iz Kaluđerice mora. Moramo da imamo sistem i da ga svi branimo", napomenula je premijerka.

Beskrajno je, kaže, zahvalna predsedniku Vučiću koji je vodio ekonomski deo Kriznog štaba, jer je preuzeo teret osmišljavanja mera koje su već sprovedene.

Naglasila je da je najvažnija tema vakcinacija, jer bez toga "džaba" podrška privredi i pozvala građane da se prijave za vakcinaciju kako bi ekonomija radila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Dajte ovaj put vise od 100e koliko meseci nema posla narod gladan i zedan.Posla skoro da i nema.Jer je sve stopirala korona.Uzas

Rade

pre 3 godine

*** Imamo novca za naredni paket pomoći, kaže predsedednica Vlade Ana Brnabić *** Naravno da ima kada se ne krade, od država. Ne znam kako se bivši naši političari, koji su nas vodili i vladali godinama, osećaju kada vide kako je danas u Srbiji. Da li ih je imalo sram. Da su ljudi, kao što nisu, trebali bi da se sakriju u mišije rupe od srama. Ali lopovima je obraz debeo kao đon. Tadiću, Đilase, Koštunice, i ostali, da li se bar imalo, kajete, i da li vas je sram ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija