• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

26.02.2021

09:24

KRIZNI ŠTAB KONAČNO PRELOMIO! Ovo su nove mere koje će važiti za vikend - EVO ŠTA SE ZATVARA U 14 ČASOVA

Društvo

KRIZNI ŠTAB KONAČNO PRELOMIO! Ovo su nove mere koje će važiti za vikend - EVO ŠTA SE ZATVARA U 14 ČASOVA

Podeli vest

Tokom predstojećeg vikenda ugostitelji i tržni centri radiće do 14 sati, odlučio je Krizni štab, saznaje Tanjug u Vladi Srbije.

Nova sednica Kriznog štaba biće održana u ponedeljak, na kojoj će biti razmatrani efekti ove odluke.

Prema informacijama Tanjuga, prehrambene prodavnice za vikend će raditi kao i do sada, do 21 sat.

Štab je odlučio da medicinske i veterinarske ordinacije, laboratorije i apoteke i za vikend rade uobičajeno, dok će na benzinskim pumpama posle 14 sati moći samo da se toči gorivo.

Uslužne delatnosti, poput frizera, kozmetičara, radiće kao i do sada.

Dostava hrane obavljaće se redovno, bez "šalterske" prodaje.

Sednica Kriznog štaba, koja je počela u 8 sati završena je nakon nešto više od sat vremena, a posle nje nije bilo obraćanja medijima, već je najavljena pres konferencija za 15 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 3 godine

Mere su vam ozbiljne ''zajebalo vek'', koliko i naša samozvana opozicija.

Realno

pre 3 godine

Sve mi se cini da koronu prenose deca kod uciteljica. Ovi sto idu na zurke, nece otici bolesni. Ali malo slatko dete, koji malo kasljuca, a nema temperaturu moze zaraziti pola sela. Ali tad roditelji ne bi mogli da rade kod "privatnika" za 200 evra, "tigar" bi se spuvao. Ispravno!

Igraonice rade u tri smene

pre 3 godine

Igaonica u nasem selu je krcata, i danju i nocu. Duplo vise nego pre zaraze! Roditelji se ispred grle, ljube... Valjda tako maskiraju strah, koji ih tera da se ponasaju neraumno i rizicno. Sve ce nas pozarazavati male, slatke rodjendanlije, i decica iz skolica...

ljuba

pre 3 godine

Sad se setili VAJNI STRUCNJACI......na Kopu i Zlatiboru vec tri meseca orgijanje a oni se sad setili da zavedu MERE.....

Kolaps

pre 3 godine

Sramota. Izskijala se buržoazija. Donela Koronu. Završena skijaška sezona. A sad zatvaraj sitne ugostitelje. Juriš Policije na ugostitelje je kao u horor filmovima. Privode, pišu prijave , hapse, matretiraju. Ugostitelj iz V. Hana od represije inspekcije doživeo moždani udar. Nema osećaj za hladnoću, ne govori lerpo, postao je invalid. I još nešto šta je sa GRIPOM

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17