• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2021

20:31

MUZIKA BRUJI, NA 100 KVADRATA NAGURALI 55 LJUDI! Razbijena još jedna korona žurka u Beogradu!

Društvo

MUZIKA BRUJI, NA 100 KVADRATA NAGURALI 55 LJUDI! Razbijena još jedna korona žurka u Beogradu!

Podeli vest

U kafeu Maison Boho oko 19:30 sati komunalna milicija zatekla 55 osoba u prostoru manjem od 100 metara kvadratnih

U lokalu je bila puštana muzika posle 17 sati.

Patrole komunalne milicije su ispraznile lokal.

Protiv svih gostiju podnete su prekršajne prijave za nenošenje maski. Odgovorna lica iz ugostiteljskog objekta su kažnjena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 3 godine

Kakva kazna za nenošenje maski i kakva kazna za organizatore . Mora biti ovako najmanje da se neko nauči pameti : za svakog gosta po 200.000 din , organizatorima po 2.500.000 din vlasniku lokala isto plus zatvaranje na 1 godinu i oduzimanje licence za rad .

Rajko

pre 3 godine

Neće se naučiti pameti sve dokle god se ne donese pravosnažna zakonska odluka da se prilikom prijema kovid pacijenata proverava da li su upisani u centralni registar kao posetioci žurke i ako jesu onda da sami snose komplet troškove lečenja. Dokle će država da plaća narodnim novcem nekima koji teraju hirove i ne poštuju ni propise ni bilo šta. Još će zauzeti mesto u bolnici nekome ko je bio savestan i pošten.

petar

pre 3 godine

Organizacija žurki nije više slučajnost. Ovo neko plaća.

Dragče

pre 3 godine

Какав је то неиздрж, да си спреман и да пожелиш да овај вирус поделиш својим родитељима, рођацима, пријатељима, кумовима, друговима, деци, комшијама, продавачима у суседној продавноци, свима са којима се сретнеш на улици, у превозу, на послу, на тренингу, у теретани, СВУДА!!???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija