• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

06.03.2021

17:20

ŠTA SMO MI BEZ KOSOVA? TELO BEZ DUŠE! Srđan Đoković uputio snažnu poruku: Da nam otmu teritoriju? E, PA NEĆE MOĆI!

Društvo

ŠTA SMO MI BEZ KOSOVA? TELO BEZ DUŠE! Srđan Đoković uputio snažnu poruku: Da nam otmu teritoriju? E, PA NEĆE MOĆI!

Podeli vest

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik sport, govorio je o karijeri svog sina, društvenim okolnostima, ali i poručio da „neće moći da nam uzmu Kosovo i Metohiju“

U opširnom razgovoru, Đoković je uputio niz poruka, s namerom da istakne da je krajnje vreme da se srpski narod ujedini i koncentriše oko nacionalnog interesa, nasuprot ličnom, koji, kako sa ogorčenjem ističe, preti da uništi Srbe.

- Je l' sad treba da nam uzmu Kosovo? Uzimaju nam Kosovo, naređuju nam... Pa, neće moći. Kako mogu da nam uzmu? Šta smo mi bez Kosova? Mi smo kao telo bez duše - rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

to CARE ali svi treba svaki dan to ponavljati jer zasto njim treba kosovo zapadu hoce nase rude i da na balkanu imaju skladista za trgovinu drogom zapadni varvari neka pokazu koja zemlja se odrekla svoje teritorije sem kao sto su u americi izvrsii genocid nad indijancima i crncima

dera

pre 3 godine

Ni Turcima , ni Nemcima nismo dali nista , takodje ni ovim supcima ne damo nista ! AMIN !!!

lel

pre 3 godine

ovaj se kvalifikoao da daje izjave jer je otac djokovica? wtf..

Stojan

pre 3 godine

Treba svi da govore sta nam znaci Kosovo i drzava. Bravo gospodine Djokovic.

Realno

pre 3 godine

Kosovo je odavno ratom izgubljeno, sto je prirodan tok stvari, jer tamo zive sada neki drugi ljudi, vecina je placala kuce Srbima po 5 vecoj ceni, i ti su im rado prodali svoju imovinu, i otisli. Bilo je i zlocina, sto je opet za ocekivati, jer oni ne zele da zive u Srbiji. Ono sto nije jasno je zasto ocekivati od Albanaca da zive u Srbiji, kad potomci srpskih vojvoda beze iz Srbije (zbog ove vlasti)? Ali, prica o Kosovu je prilika da svaki bednik ubere poene. Dok se busate u srpske grudi iz Srbije Srbi beze glavom bez obzira, zbog Vas, i Vama slicnih. Mnogo vise Srba su oterali srpske "patriote", nego svi neprijatelji, koje su te iste komunjare proizvele. "Bog vas kleo, pogani izrodi!" (Njegos)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija