• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2021

09:03

NE ZABORAVITE! Danas je U SRBIJI SVE ZATVORENO osim prodavnica hrane, apoteka i benzinskih pumpi!

Društvo

NE ZABORAVITE! Danas je U SRBIJI SVE ZATVORENO osim prodavnica hrane, apoteka i benzinskih pumpi!

Podeli vest

Drugog dana vikenda svi kafići i restorani su zatvoreni: Rade samo ove maloprodajne usluge Nove mere su donete radi suzbijanja širenja virusa kovid-19 i biće na snazi do ponedeljka u 6 sati. Krizni štab je Vladi Srbije predložio nove mere, krajem ove radne nedelje. Važe tokom ovog vikenda i u narednom periodu, a odnose se na sledeće...

 

Juče su kafići i restorani radili do 12h, a danas, u nedelju 7. marta, ne rade uopšte. Ipak, nove mere se ne odnose na cvećare (rade do 12h), prehrambene radnje, pumpe, apoteke i dostavu hrane.

Doktor Predrag Kon je istakao da i u onim objektima u kojima je dozvoljen neprekidan rad - mora da bude pojačan nadzor, kako bi se suzbilo dalje širenje zaraze. Treba pomenuti i da na skijalištima skoro pa ništa neće raditi.

Nove mere važe od juče, subote 6. marta u podne, do ponedeljka do 6 sati ujutru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija