• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2021

10:06

SPASIĆ: Vučić glavna meta mafije, borba protiv organizovanog kriminala mora biti bespoštedna!

Društvo

SPASIĆ: Vučić glavna meta mafije, borba protiv organizovanog kriminala mora biti bespoštedna!

Podeli vest

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost i istaknuti borac protiv korupcije i organizovanog kriminala, saopštio je danas da je predsednik Republike Aleksandar Vučić trebalo da bude glavna meta mafije koja je pokušala da zarobi državu i na taj način građane Srbije učini podanicima mafije

Spasić je dodao da Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Aleksandar Vulin i Bratislav Gašić stoje ispred celokupnog državnog aparata koji pokušava Srbiju da oslobodi organizovanog kriminala koji ubistvima, kidnapovanjima, trgovinom drogom i oružjem, ucenama i reketiranjem u strahu drže građane Srbije.

Borba protiv mafije nije političko, već je pitanje nacionalne bezbednosti, saopštava Spasić i napominje da navijači nisu kriminalci i da savesni policijski i državni službenici čine sve da iz svojih redova počiste mafijaške pipke koji su zaposeli delove bezbednosnog sektora. Nezakonito prisluškivanje predsednika Vučića i članova njegove porodice bio je uvod u predsednikovo ubistvo i odlično je to što je država uspela ovo da otkrije i beskompromisno prekine i sankcioniše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlajko77

pre 3 godine

Drzava ce da se obracuna sa svim kriminalnim grupama i mafijasima !

Ivan

pre 3 godine

Sve pohvale za odlučnost naše države da se izbori sa organizovanim kriminalom. To je jedan važan korak na putu izgradnje prosperitetnog društva i pravne države.

lak

pre 3 godine

Kriminal nije jaci od drzave to ce se i dokazati.

lak

pre 3 godine

Sbija ce dokazati da moze da se obracuna sa kriminalom.

Dusan

pre 3 godine

Organizovani kriminal ne moze biti jaci od drzave, mora im se stati na put i smestiti ih iza resetaka.

Marija

pre 3 godine

Kriminal je velika opasnost za državu i društvo kriminal treba da se iskoreni u potpunosti

Ivan

pre 3 godine

Srbija sa Predsednikom Vučićem neće stati u borbi za pravnu i uspešnu državu

Branko

pre 3 godine

Nije njima ni do Vučića njima je problem što je Vučić napravio jaku Srbiju to je trn u oku pojedinim krugovima u regionu

Ivana

pre 3 godine

Svako ko je odgovaran za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića moraće da odgovara.

caca

pre 3 godine

Srbija je rešena da se obračuna sa svim kriminalnim grupama!!!

caca

pre 3 godine

Pohvale državi u borbu i suzbijanje kriminala!!!

caca

pre 3 godine

Srbija će suzbiti svaku vrstu kriminala i u tome smo joj veoma zahvalni!!!

Jovana

pre 3 godine

Objavljen je rat mafiji i kriminalcima. Država treba i mora da ide do kraja.

Katarina

pre 3 godine

Boli činjenica ako su predsednika prisluškivali kako mi obični građani da budemo bezbedni!

Vasilije

pre 3 godine

Klupko je počelo da se odmotava, a oni koju su radili iza leđa državi biće baš tamo gde im je mesto!

Milica

pre 3 godine

Ako je iko sumnjao u sposobnost države i njene službe, hapšenjem Belivuka potvrđeno je da nema većeg zakona od države i njenih institucija.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija