• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovoonline

01.07.2021

23:46

MALI NIKOLA KOG SU PRETUKLI ALBANCI ZADRŽAN U BOLNICI Oborili su me na zemlju, šutirali po glavi i telu, pokidali lanac s krstićem i gazili ga

Kosovoonline

Društvo

MALI NIKOLA KOG SU PRETUKLI ALBANCI ZADRŽAN U BOLNICI Oborili su me na zemlju, šutirali po glavi i telu, pokidali lanac s krstićem i gazili ga

Podeli vest

Maleni Nikola Perić, koga su nepoznati napadači, za koje se veruje da su Albanci, pretukli večeras u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije

Sa vidnim povredama iznad oka, podlivima i posekotinama na rukama i nogama, Nikola je za Kosovo onlajn rekao da je napadnut od grupe dečaka, starijih od sebe, bez ikakvog razloga.

„Igrali sam fudbal sa svojom braćom i drugarima, a onda su mi prišli neki dečaci i napali me bez ikakvog razloga. Počeli su da me udaraju, a kada sam ja krenuo da bežim, sustigli su me i oborili na zemlju. Onda su me udarali i šutirali po glavi, telu, pokidali su mi i zlatni lanac na kojem je bio krstić i gazili su ga po zemlji. Nisam mogao da vidim ko me je tačno napao“, vidno uznemiren i uplašen, govorio je Nikola.

Oskrnavili su nam crkvu, oštetili groblje

„Život Srba u Gojbulji je veoma težak i mogu slobodno da kažem da se ovako nešto i očekivalo od Albanaca koji svakodnevno provociraju. Oskrnavili su nam crkvu, oštetili groblje, gotovo svakodnevno napadaju dolaze u selo da provociraju, a najčešće je na meti škola gde su i Nikolu napali, kada je sa svojim drugovima igrao fudbal“, kaže Perić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Nisu nista rekli i nije ih video ali bi znate da su Albanci.

Baki

pre 2 godine

Gde je naša više vojska i država da zaštiti Srbe na našoj svetoj zemlji . Dok se ne vratimo vojno i policisko dotle tamo mira neće biti za Srbe .

Muki

pre 2 godine

Je l sedite svi mirno u stanovima svojim, nema nikakve brige, sve je u najboljem redu, to su nekom tamo umalo ubili dete spsko dete nece do Beograda, obo i ovako nece objaviti veliko srbi iz informera, samo cenzura i sve je super.

Aco

pre 2 godine

I sta sad? Sta da radi roditelj ovog deteta , da vrati dete kucic da mu zivi pod stresom i u svakodnevnom strahu? Jel ima to cenu?

Nišlija

pre 2 godine

A gde su bila braća i drugari da ga brane?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija