• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2021

17:05

ENGLESKA ŠTAMPA BRUJI O ČUVENOM BOJSIJU IZ MUĆKI I SRBIJI! Ugledni "Sandej Miror" piše o srpskom gostoprimstvu!

Beograd.rs

Društvo

ENGLESKA ŠTAMPA BRUJI O ČUVENOM BOJSIJU IZ MUĆKI I SRBIJI! Ugledni "Sandej Miror" piše o srpskom gostoprimstvu!

Podeli vest

Londonski list "Sandej Miror" u tekstu pod naslovom "Bojsi u Srbiji dočekan kao heroj", piše o odnosu koji britanski glumac Džon Čalis ima prema našoj zemlji

Čalis je članak iz štampanog izdanja Mirora danas okačio na svoj Tviter uz opasku: "Kushty!", koja je u "Mućkama" bila omiljena poštapalica jednog od glavnih junaka, sitnog preprodavca na crno Del Boja Trotera, u tumačenju Dejvida DŽejsona.

U jednoj od najgledanijih i najomiljenijih britanskih humorističkih serija svih vremena, koja je od početka osamdesetih bila emitovana naredne tri decenije, Čalis je igrao lik namazanog prodavca polovnih automobila.

Povodom izuzetne popularnosti serije u Srbiji Čalis je u našoj zemlji boravio nekoliko puta, snimivši o svojim iskustvima dokumentarac "Bojsi u Beogradu".



List podseća da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, u znak zahvalnosti, ponudio Čalisu počasno državljanstvo Srbije.

"Ponosan sam što je sjajni glumac i moj prijatelj Čalis toplo prihvaćen u Beogradu i Srbiji. Naša zemlja ima mnogo prijatelja u svetu koji je promovišu svuda gde idu, a mi ta prijateljstva moramo čuvati i negovati", naveo je Vesić, a preneo Miror.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vatro Marx

pre 2 godine

Ima gradjana Srbije koje su im zene strankinje i dugo zive u Srbiji i nikako da dobiju drzavljanstvom Srpsko. Pitam se kako je to moguce da pojedini stranci posete Srbiju , naravno poznate osobe i odmah im se ponudi Srpsko drzavljanstvom, kakva je to realnost.

Perica

pre 2 godine

Srpsko srce je preveliko za sve dobre ljude! Hvala ti Bože što sam Srbin!

BOJSI POSTAJE SRBIN! Legendarni Džon Čalis podneo zahtev da postane državljanin naše zemlje!
Beograd

BOJSI POSTAJE SRBIN! Legendarni Džon Čalis podneo zahtev da postane državljanin naše zemlje!

Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni "mercedes", na čijim tablicama piše "Srbija". Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala..., napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na Fejsbuku

25.08.2021

08:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija