• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.11.2021

16:20

MTEL, novi član Telekom Srbija grupe, otpočeo  pružanje usluga u Severnoj Makedoniji

Promo

Društvo

MTEL, novi član Telekom Srbija grupe, otpočeo pružanje usluga u Severnoj Makedoniji

Podeli vest

Novi telekomunikacioni operator u Severnoj Makedoniji - MTEL, član Telekom Srbija grupe, svečano je obeležio početak pružanja usluga u ovoj zemlji otvorivši prvu poslovnicu koja se nalazi u ulici Makedonija, u centru Skoplja

Vrata prvog prodajnog mesta MTEL-a u Severnoj Makedoniji, na današnjem događaju otvorili su generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL-a Marko Lopičić.

U obraćanju medijima i prisutnim gostima istaknuto je da Telekom Srbija, kompanija koji važi za regionalnog lidera u sektoru telekomunikacija, sa posebnim zadovoljstvom pokreće svoje poslovanje u Severnoj Makedoniji.

Foto: Promo

- Naša kompanija već pruža usluge za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Severna Makedonija je u oblasti telekomunikacija izuzetno napredna i ulazak na ovo tržište vidimo kao izazov u ​​koji ćemo uložiti iskustvo i znanje stečeno kroz naše poslovanje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Tržište je konkurentno, ali i dobro uređeno, sa čime smo imali priliku da se upoznamo tokom procesa otvaranja i postavljanja temelja naše kompanije u Severnoj Makedoniji - rekao je u svom obraćanju generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

Foto: Promo

Kao kompanija kojoj je zadovoljstvo korisnika najviši prioritet, Telekom Srbija grupa nastoji da u svakoj zemlji u kojoj posluje ponudi nove koncepte usmerene ka bogaćenju korisničkog iskustva i da, na taj način, doprinese daljem razvoju sektora telekomunikacija u zemlji i regionu. MTEL stoga, kao deo velike porodice Telekom Srbija grupe, nudi ekskluzivnu i jedinstvenu ponudu makedonskim građanima.

- MTEL je na početku svog rada u Severnoj Makedoniji ponudio vrhunsku satelitsku televiziju. Ljubiteljima dobrog televizijskog programa MTEL nudi najbolji izbor televizijskih kanala i ekskluzivnih sadržaja. Ponuda je pažljivo osmišljena i svrstana u tri veoma povoljna paketa koji obuhvataju više od 150 kanala. Uvereni smo će takva ponuda, koja sadrži najkvalitetniji sportski sadržaj na kanalima Arena sport, zatim vrhunski filmski i serijski program na kanalima Superstar, ponuda svih makedonskih nacionalnih televizija, Pink kanala, kao i odličan izbor dokumentarnih, muzičkih i dečijih kanala, postati omiljeni televizijski izbor građana Makedonije - izjavio je Marko Lopičić, izvršni direktor MTEL-a.

Foto: Promo

MTEL ima velike ambicije na tržištu Severnoj Makedonije i planira da korisnicima u narednom periodu ponudi i druge telekomunikacione usluge i digitalne servise.

Telekom Srbija grupa već pruža širok spektar telekomunikacionih usluga u oblasti mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta za više od 11 miliona korisnika na tri regionalna tržišta - u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. MTEL Global, naša članica sa sedištem u Austriji, ima više od 100.000 korisnika, a sa svojim uslugama prisutna je širom Evrope, SAD i u Kanadi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija