• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2021

11:24

DIRECT MEDIJA OBELEŽAVA JUBILEJ! Dvadeset godina gradimo tržište advertajzinga!

Direct Media

Društvo

DIRECT MEDIJA OBELEŽAVA JUBILEJ! Dvadeset godina gradimo tržište advertajzinga!

Podeli vest

Najveći uspeh je u trajanju, a DIRECT MEDIA United Solutions ove godine obeležava 20 godina uspešnog trajanja, pod sloganom „XX Years of knowing DIRECTion”

Na putu dugom dve decenije, veliki broj klijenata je od prvih dana, pa do dan danas uz agenciju. 

- Za sve ove godine smo imali puno izazova i iskušenja, kalili smo se, ali smo iz svega izlazili jači. Istovremeno smo gradili ovo tržište, pratili trendove i bili ispred vremena. Najveći razlog zbog kojeg postojimo je trud i rad, snažan i veliki tim koji je stalno ulagao u svoje znanje - izjavila je Marija Matić, Strategy & Clients Director u Direct Mediji. 

Digitalno okruženje na dnevnom nivou menja svet advertajzinga, što marketinške agencije stavlja pred izazove kako oglasna poruka da stigne do potrošača i bude primećena. Medjutim, iskustvo i znanje agencija u tehnologijama i ljudima biće onaj faktor koji pravi razliku. 

Foto: Direct Media

- U svetu danas postoji preko 25 milijardi povezanih uređaja što značajno otežava put od oglašivača do potrošača. Mi taj problem rešavamo kombinacijom umetnosti, nauke i tehnologije. Dve od pet najvećih tehnoloških kompanija na svetu je nastalo od prihoda koji ostvaruje industrija oglašavanja, a mi smo uložili veliki napor i od nedavno je vrlo slična tehnologija dostupna lokalnom tržištu, lokalnim medjima i oglašivačima. Nastavljamo da ulažemo u znanje, tehnologije i ljude - izjavio je Vladimir Aranđelović, Digital Director u Direct Mediji. 

Foto: Direct Media

Digital sektor Direct Medije spada u najveće na tržištu. Nakon što je osnovala sektor za istraživanja, a onda  i kreativni sektor, Direct Medija u svojim redovima ima i stručnjake za obradu podataka.  2001. godine kada je nastala, Direct Medija je bila prva ozbiljna medijska agencija u Srbiji i kao takva, pionir u trasiranju medijske oglašivačke industrije u regionu.

Danas, kao deo United Medija grupe, posluje u 8 zemalja regiona i sa 250 zaposlenih u kancelarijama i afilijacijama, pruža sve marketinške usluge na jednom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija