• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

02.01.2022

16:37

OTAC NESTALOG SPLIĆANINA SLETEO U BEOGRAD! Evo šta je prvo rekao!

informer/printscreen

Društvo

OTAC NESTALOG SPLIĆANINA SLETEO U BEOGRAD! Evo šta je prvo rekao!

Podeli vest

Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja (27), kome se trag izgubio u noći između četvrtka i petka, sleteo je avionom u Beograd

Kako saznajemo, Periš se u avion ukrcao oko 15 sati, kako bi se uključio u potragu za sinom. Nakon sletanja na aerodrom, on je dao izjavu za portal Nova.

- Nemam ništa novo, sada ću se videti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što čini. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga se sprovodi na način na koji mora - rekao je Nenad i dodao:

„Moram da zamolim ljude, da ko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam reči, zahvalan sam neizmerno svim ljudima. Jedino je važno da pronađem svog sina“, rekao je Nenad za Nova.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Od njega nema ni traga, ni glasa. Njegov otac saopštio je ranije da je krenuo ka Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija