• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2022

14:02

U SJENICI KAO U SIBIRU! Pogledajte kolika temperatura je zabeležena, OD SAMOG POGLEDA HVATA NAS JEZA! (FOTO)

Tanjug/Dragan Kujundžić

Društvo

U SJENICI KAO U SIBIRU! Pogledajte kolika temperatura je zabeležena, OD SAMOG POGLEDA HVATA NAS JEZA! (FOTO)

Podeli vest

U Sjenici hladno kao u Sibiru

Veoma niske temperature već danima beleže se u Sjenici, a građani ovog mesta postavljali su fotografije na društvenim mrežama koje svedoče o tome da je u ovom gradu hladno kao u Sibiru. 

Na fotografijama koje su meštani postavljali može se videti temperatura koja ide i do - 34 stepena. Neki su pokazivali i vrednost od -31 i 28 stepeni celzijusa. Postavlja se pitanje da li je u Srbiji oboren rekord što se tiče niskih temperatura, a ostaje nam da vidimo do kraja zime.

Podestimo, u Srbiji je na snazi danas žuti i narandžasti meteo alarm zbog ekstremno niskih temperatura.

Foto: printskrin /RHMZ

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija